Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] AuraInfo

radasekpro2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bukkit.png?dl=1
                                                                                                                                 Opis.png?dl=1
Witam was, dzisiaj chciałem przedstawić wam mój plugin Informujący o KillAurze. Plugin wysyła wiadomość do wszystkich operatorów serwera (OP) lub ludzi z permissions o tym ze ma killaure lub bije z ponad 5 kratekPlugin wykrywa też gdy ktoś bije z ponad 5 kratek! Jeśli macie jakieś propozycje lub znaleźliście błąd w pluginie napiszcie w komentarzach. Plugin będzie rozwijany! Jeśli plugin ci się spodobał i chcesz więcej daj Lubie To 965741405164894604698.png

UWAGA: Plugin nie blokuje killaury! Nie ma 100% pewności, że gracz na pewno ją ma jeśli wyświetla się wiadomość!

NAZWA: AuraInfo
WERSJA MINECRAFTA: 1.7
Komendy: aurainfo - info o pluginie
Permissions: aurainfo.powiadomienie (Powiadomienie o aurze)
AUTOR: MarcelIsGAMING

Changelog:
v.1.2 - Kod przepisany do wielu klas
v. 1.5 - Jeszcze nie wydana (Prawdopodobnie dodanie możliwości sprawdzenia gracza komendą)

SS.png?dl=1

AuraInformerSS.png?dl=1

Download.png?dl=1

Link do Pobrania:

https://www.dropbox.com/s/nw4550z80am9rno/AuraInfo.jar

Skan.png?dl=1

AuraSkan.png?dl=1

Opublikowano

Propozycja ode mnie jest taka.

W wersji 1.5 zostaw wszystko tak jak jest aktualnie tylko dodaj, że przy warningu automatycznie Ci spawnuje kolo gracza 5 botów i jesli uderzy 4 lub więcej to informacja do Administratora i log do konsoli. :)

Opublikowano

Dodaj poprawny skan.

Nazwa pliku się nie zgadza + skan z przed kilku dni.

Po co kopiujesz prezentacje marcina. Plagiat.

Podaj temat lub podeślij mi na PW jeśli plagiat.

Opublikowano

Śmierdzi mi to plagiatem. Prezka podobna, plugin ten sam, info też oraz v.1.5 z 1.2 ? WTF ?

Opublikowano

***** Kolejne POLSKIE dziecko próbuje coś ukraść i pokazać jako swoje .... Ja dziwię się tylko żę Polacy są takimi świniami i kradną cudze rzeczy podpisując się pod nimi ... Autorze postu zapominałeś jeszcze zmienić "AUTOR: MarcelIsGAMING "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...