Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czwarty sezon rankingowy - Upiorna Nekropolia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2453314051621311138521.png

1 lipca 2014 wystartował 4 sezon w karcianej grze od blizzarda Hearthstone. Równe jest to z tym, że wszedł nowy rewers kart!  

W lipcu będziemy mogli zdobyć nowy rewers kart Naxxramas, który podmieni grafikę na odwrocie naszych kart, lecz, aby tak się stało musimy wbić 20 ranking lub lepszy. Zostanie on przydany na koniec 4 sezonu rankingowego.

Wygląd karty:

1243814051622701138521.jpeg

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Bardzo ładny rewards kart. Opłaca się wbijać 20 ranking.

Ja już wbiłem i nie mogę się doczekać aż dostane.  Wbicie to jest doslownie chwile szczegolnie ze na takim rankingu nie spada ci ranga wiec  nic trudnego ;)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Szkoda, że wcześniej nie grałem rankingowych gier bo bym miał już pare tych rewersów.
Teraz na przyszłość będę wiedział i ten rewers zgarnę bo 20 rang już jest. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Szkoda, że wcześniej nie grałem rankingowych gier bo bym miał już pare tych rewersów.

Teraz na przyszłość będę wiedział i ten rewers zgarnę bo 20 rang już jest. ;)

Ja grałem sporo w closed bete hearthstone i żaluje ze przestalem ale wtedy mialem ferie potem szkola sie zaczela i tak wszyslo, teraz powrocilem i zamierzam zdobywac  te decki itp jak chcesz to sie zgadamy i taki dodatkowy zdobedziemy ale to w grze lub na pw mi napisz.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...