Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno bbota

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Jak jest z bbotem ? opłaca się go kupić ? jest on gorszy od xenobota ?

I czy jest bardziej wykrywalny niż on ? jak to jest ?

Zawsze leciałem na xeno, ale teraz są coraz gorsze cracki i nikt do końca nie wie jak ich używać ...

Ps. Nie pisać bo farmazonów typu : "Każdy bot jest tak samo wykrywalny" ponieważ jest to nie prawda ...

Opublikowano

To że sobie nie radzisz z crackiem to nie znaczy że są "coraz gorsze"(wtf).

Bbot myślę że jest porównywalny do xeno, leciałem na obydwóch i zaden ban nie wpadł, przy czym bbot jest tani.

BBot~11zł paypalem

Xenobot~16zł paypalem

Opublikowano

nie tylok ja sobie nie radze z crackiem ... zrobiłem wszystko to co w poradniku, a i tak się nie włącza 

To nie pisz, że nikt nie wie jak uruchomić cracka, bo 3/4 forum nie ma problemu, a jak mają to piszą w temacie i próbujemy go rozwiązać.

Xenobot>BBot

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

BBot<Xenobot<Windbot Co do wykrywalności tak jak to powiedział Darkstar, każdy bot jest wykrywalny. Spróbuj sobie windbota trial 14dni na początek, nic Cie to nie kosztuje, a polecam. Jak Cie sie spodoba to albo kupisz dalej licencje albo przerzucisz sie na innego.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

na windbocie triala zużyłem, a xeno nie mogę skrackować 

Jaki masz problem z xenobotem? Napisz postaramy się pomóc Ci.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Wyłącz albo najlepiej usuń skype, jezeli nie pomoze to otworz port 80 w routerze (oile masz).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...