-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
toptop22
toptop22
Cześć, zakupiłem wczoraj nowy router TL-WA901ND. Za pierwszym raze udało mi się dokonać konfiguracji na stronie operatora (tplinkap.net) Zmieniłem nazwe, ustawiłem hasło WEP, na końcu konfiguracji napisane było iż strona kończy konfiguracje i się odświeży automatycznie, w przeciwnym wypadku trzeba będzie odświeżyć ręcznie, i tu pojawił się problem, strona się odświeżyła ale już się nie wyświetlała, była niedostępna, nie mogę na nią wejść, ani na żadną inną pokroju 192.168.1.1 ponieważ wyskakuje kominikat, że jest niedostępna, internet z kabla dziala prawidłowo, mogę wchodzić na wszystkie strony, oprócz konfiguracyjnych a po podłączeniu kabla do routera zaraz otrzymuje komunikat że jest brak dostępu do internetu lub, że dostęp jest ale internet nie działa, jakiś pomysł co zrobić?
@Edit : Zapomniałem dodać, że gdy do laptopa podłączony jest kabel tol również nie mogę wejść na te strony, to tak w gwoli ścisłości
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.