Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego dostałem tak mało 9LP ?

Vexal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zLKnq8w.png

Dlaczego dostałem 9LP, wcześniej dostawałem po 24-28LP :/

Myślałem, że w końcu może wyjdę z tego brązu, a znając życie przegram teraz 5 gier pod rząd :<

Opublikowano

Bo jesteś blisko awansu i może mmr Ci się obniżyło.

A swoją drogą gratuluje brązu!

O widzisz > tam ktoś napisał "Lost prevendet" a z tego co wiem, kiedy są problemy z serwerami dostaje się tylko połowę pkt. za wygraną a za przegraną się nic nie traci.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ponieważ jesteś w I lidze i masz 90+ LP, dostaje się utrudnienie i bardzo często otrzymuje się mało LP, żeby zobaczyć, czy dasz radę i czy zasługujesz na Silver :)

Ogólnie te 9 LP to jeszcze nie jest tak źle, niektórzy dostają po 1,2, a czasem nawet +0 ;v

@Mój błąd, sry ;) Ogólnie to jak miałem małe mmr i wychodziłem z brązu to dostawałem coś około +-8 LP.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Ponieważ jesteś w I lidze i masz 90+ LP, dostaje się utrudnienie i bardzo często otrzymuje się mało LP, żeby zobaczyć, czy dasz radę i czy zasługujesz na Silver :)

Ogólnie te 9 LP to jeszcze nie jest tak źle, niektórzy dostają po 1,2, a czasem nawet +0 ;v

+1/5 dostaje się w D1, w innych ligach dostajesz LP względem MMR, więc nie wprowadzaj go w błąd że ' sprawdzają go czy zasługuje '.

Jesteś z rankedami w plecy = niskie mmr + ktoś napisał że był Loss Prevented, więc otrzymałeś połowę LP, czyli byś zdobył 18/19 lp.

Opublikowano

To jest tylko w diamencie 1 : )

Dostał tak mało pkt, bo były problemy z serwerami i przeciwna drużyna dostała loss prevented, wtedy dostaje się tylke pkt.

Opublikowano

Koleś nawet na chacie napisał loss prevented. Czyli oni nic nie stracili a wy dostaliście połowę, spowodowane jest to problemami z serwerami riotu.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Nie znacie sie, to że jest blisko silvera nie ma nic do rzeczy... ja dostałem też 9 lp a jestem w IV, po prostu riot ma problemy z serwerami i czasami tak daje

Opublikowano

Ponieważ masz 59 wygranych i 69 przegranych.

Tzn. masz bardzo niskie MMR. :) Wygraj tak z 20 razy pod rząd to się wyreguluję.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...