Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widzę skinów

Minoo122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam oryginalnego minecrafta. Jak załączam gre to nie widze, ani swojego skina, ani skinów innych graczy. Co zrobic?

Dodam, że to wina optifine chyba, bo gdy go wyłącze widze skiny. Wolałbym jednak pograc na optifine, co robic?

Opublikowano

Ja bym proponował zmienić wersję OptiFina i minecrafta jeśli nie pomoże to zostały ustawienia :)

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

Ściągnąłeś orginalnego minecrafta z minecraft.net ? I wcisłeś "PLAY" bo jak "PLAY OFFLINE" to nie bedzie widac skina.

286_1358270577_u303772.png

Opublikowano

Teraz nawet bez optifine nie widze skinow,a nic nie zmienialem. Minecraft ze stronki orYginalny i klikam PLAY nie play offline.

@Edit widzę SWOJEGO skina na optifine teraz nie wiem czym to jest spowodowane, ale ja nie widze innych ;/

Opublikowano

usuń plik .minecraft zainstaluj od nowa ale bez optifine i zobacz czy będzie działać.

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

Jest tak na kazdym serwerze? posprawdzaj kilka topowych serwerow, hypixel, mineplex . mojang czesto wylacza niektorym osobom skiny , np mi czasami na shaderach nie dziala itd :3

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Na mineplex jest ok, choc kilka stevów jest. A co zrobic gdy gram na serwerze nonpremium?

@Edit Wszedlem w gre na mineplex i znowu jest steve, chociaz wszyscy mają normalne skiny. To wkoncu wina optifina? Czy może shaderów? Sorry, że zapomnialem napisac ze je wgl. mam :P

Opublikowano

Zresetuj Swój Ruter :) Mi To Zawsze Pomaga

Ale to nie dziwne, że na huzuni mi wszystko działa? Jeszcze zobacze czy to dlatego, ze są one na wersji 1.7.4

Opublikowano

Mamy tutaj cheatera i noobka który nie ogarnia :D

Usuń wszystkie pliki minecraft

Zainstaluj na nowo z minecraft.net

Wejdz do gry bez żadnych modów i zobacz czy działa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...