Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemanko , z tej strony DejmieN właściciel TeamSpeak'a ts69 pisze ten temacik ponieważ mam do zaoferowania swojego TeamSpeak'a pod serwer/y  Metina . Nie bd się tu zbytnio rozpisywał co mogę zaoferować iż osoby zainteresowone prosze o kontakt PW , gg: 41130408 lub na ts adres po lewej stronie .
( Serwer Powstał dnia: 2014-03-28 17:56:25 i do dziś jest Online )

Co moge dać od siebie:

- Wiadomość powitalną ( PW ) możliwość ustawienia własnej reklamy

- 512 slotow jeśli bd potrzeba to nie bd problemu z licencja na 1024 sloty

- Szybkie lącze, dzięki czemu oferujemy bardzo niskie pingi.

- Serwer ulokowany w Polskiej serwerowni HosTeam

- Stabilny Serwer który jest online: 24/7

- Grupe doswiadczonych i kompetentnych osób.

- Najlepsze systemy zarzadzania i zabezpieczenia.

- Profesjonalna i mila Administracja.

- Zawsze aktualne update'y

- Szybka i sprawna pomoc !

- Pokój muzyczny .

- Bota Muzycznego 24/7

- Bota AFK

- Prawdopodobnie na dniach zostanie wgrany m-bot

Oraz dodatkowe atrakcje takie jak np: Karaoke , Idol , Jaka To Melodia , Dzwoni dla BEKI itp

Jeśli jesteś zainteresowany/a napisz do mnie a odpowiem na wszystkie twoje pytania

Opublikowano

Weź Damianku opisz bardziej co możesz zaoferować bo na takie podanie nie zgłosi Ci się za dużo osób. Opisz Swoje maszyny itd. To podania nie zbyt zachęca do napisania do Cb ale wiem że jesteś ogarnięty i nie znam lepszego użytkownika/technika TeamSpeak3.

Jak najbardziej polecam Pana. 

Opublikowano

Byłem w administracji jako root, dostali moje logo, którego teraz nie chcą usunąć po mimo wielu rozmów. Przykro mi Damian, ale nie POLECAM.

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Opublikowano

Byłem w administracji jako root, dostali moje logo, którego teraz nie chcą usunąć po mimo wielu rozmów. Przykro mi Damian, ale nie POLECAM.

Twoje logo wcale  nie jest do konca twoje bo nie ty jestes jego autorem przerobiles tylko psd ktore dostales a poza tym zostales wywalon iz zlamales moje zasady administracji byla mowa ,ze jesli jest ktos u mnie w administracji nie robi zadnych innych teamspeak'ow a ty zrobiles sobie innego wiec cie wywalilem . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Twoje logo wcale  nie jest do konca twoje bo nie ty jestes jego autorem przerobiles tylko psd ktore dostales a poza tym zostales wywalon iz zlamales moje zasady administracji byla mowa ,ze jesli jest ktos u mnie w administracji nie robi zadnych innych teamspeak'ow a ty zrobiles sobie innego wiec cie wywalilem . Pozdrawiam :)

logo ma zniknąć. :) Ewentualnie wstawie PSD tego loga co masz w sygnaturze na mpcforum jestem autorem mam PSD. szczała

mxR.png

Opublikowano

logo ma zniknąć. :) Ewentualnie wstawie PSD tego loga co masz w sygnaturze na mpcforum jestem autorem mam PSD. szczała

wstawiaj nikt Ci nie broni ale wiem ,ze autorem nie jestes ty bo dostales te logo od pewnego ziomka :) i z tego co wiem to PSD tego baneru jest juz na necie :) i skoncz juz mi spamic w temacie bo to nie jest dzial od tego masz problem pisz pw lub ts  strzala .

Oferta nadal aktualna

Opublikowano

Chłopie jak coś dajesz nie jest już Twoje. Chcesz dam Ci 1000zł zobaczymy co powiesz jak powiem oddawaj bo się rozmysliłem  o.O Wtedy możesz iść do Pana Boga ze skargą bo nawet sądy uznają umowę słowną jaką jest przekazanie np. loga, piernika czy też części mózgu do formaliny po smierci by potomni zobaczyli jak mały mieliśmy.

Trzeba być idiotą by dawać, logo, ikonki czy cokolwiek innego małej wartości i żądać zwrotu.

To co? Byłeś w administracji odszedłeś czy dostałeś kopa i mówisz oddawaj moje zabawki ?  o.O  To zachowanie 5 latka z piaskownicy.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Chłopie jak coś dajesz nie jest już Twoje. Chcesz dam Ci 1000zł zobaczymy co powiesz jak powiem oddawaj bo się rozmysliłem  o.O Wtedy możesz iść do Pana Boga ze skargą bo nawet sądy uznają umowę słowną jaką jest przekazanie np. loga, piernika czy też części mózgu do formaliny po smierci by potomni zobaczyli jak mały mieliśmy.

Trzeba być idiotą by dawać, logo, ikonki czy cokolwiek innego małej wartości i żądać zwrotu.

To co? Byłeś w administracji odszedłeś czy dostałeś kopa i mówisz oddawaj moje zabawki ?  o.O  To zachowanie 5 latka z piaskownicy.

Popieram w 100%....  Logo dałeś i nienadałeś znaku wodnego więc gdzie dowody że to twoje ;)

Opublikowano

ehh specialnie dla cb ,zebys juz mi tu przestal spamowac tym "swoim" logiem ktorego nie jestes autorem bo tylko zmieniles nazwe w PSD  zmienilem te logo i nie pisz mi na gg czy ci nie dam jakiegos vps'a pod metka zebys mogl dokonczyc pliki bo moja odp jest nastepujaca NIE , nie dam Ci gdyz potem powiesz jeszcze ,ze ci ukradlem pliki badz w nich cos nazmienialem , wybacz ale radz sobie samemu .

Oferta nadal aktualna

Opublikowano

idioto j*bany jak moglem zmienic nazwe pliku psd ktory sam robilem ? myslisz ? PSD leci na mpcforum j*b sie na ryj cwelu

mxR.png

Opublikowano

idioto j*bany jak moglem zmienic nazwe pliku psd ktory sam robilem ? myslisz ? PSD leci na mpcforum j*b sie na ryj cwelu

ojj chlopcze chyba lekko przegieles ze slowami a po drugie wyjechane mam na te twoje PSD chcesz to wstawiaj i tak nie bylo twoje bo dostales od typa :) ( czekam na start serwera juz ja Ci go milo przywitam za te mile slowa skierowane do mnie , jak to mowi Grubas bd lataly meteoryty . Ja cb nie wyzywam wiec tez ogarnij jezyk . )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...