Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne kreski obok miecza ! TXT

Kolorowy :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dziwne kreski obok miecza w Texture Packu (Własnym). Ogólnie mam tak na każdym.

Zainstaluj sterowniki graficzne, jeżeli je masz, zaktualizuj je.

PS. Możesz dać linka do texture packa?

Albo powiedz z jakiego txt te miecze.

✐ Jeśli pomogłem daj like'a! 

Opublikowano

Włożyłem starą kartę graficzną i działa mimo tego, że nowa jest o wiele lepsza. Miecz można powiedzieć mój bo znalazłem go u jakiegoś YouTuber'a  który publikuje TexturePacki. Ja go tylko wycieniowałem. http://www.speedyshare.com/eceSY/itemsy.rar Dla osób które chciały rzeczy z tego txt daje tutaj link do pobrania.

nie żebym był jakiś upierdliwy, ale jeśli mówisz, że znalazłeś go u jakiegoś youtubera to jednak nie można powiedzieć, że to Twój  -.-

Opublikowano

Juniorek321, nie doczytałeś do końca ;> Jeżeli nie jesteś obeznany w temacie to proszę Cie o to byś się nie udzielał.

doczytałem i nadal jestem swojego zdania :) 

Opublikowano

Pobierz sobie ten link co dałem, zobacz oryginał tego miecza i po równaj z moim... LastEncounterPL wyśle Ci zaraz na Priv.

dobrze, ale jak sam napisałeś to go wycieniowałeś. to jest plagiat, czyli nadal nie Twój. bo mogę zmienić jeden pixel i powiedzieć, że "no przecież zmieniłem"  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...