Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warzywa na Tureckim ?

lubie kashanki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz mieć beke to tak. Ale jak chcesz "osiągnąć" coś więcej to west.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

nie pierdol bo dzieci narobisz

@topic 

gram na serverze tureckim, aktualnie p2 i ludzie grają tak samo jak na eune, poprostu jesteś bronzem ;C

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

Dh nie działa na weście, antypolczekshield zrobili.

Nie rozumiem jak niby dh na wescie nie działa. I co to ten "antypolczekshield" :D

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie rozumiem jak niby dh na wescie nie działa. I co to ten "antypolczekshield" :D

Antypolaczekshield - lepszy serwery westa, tylko zdropujesz skryptem pimpa, żaden gimb z vpsem nie wyebie.
Opublikowano

Ja jestem jebanym drewnem i powiem ci, że poziom jest baaardzo niski, natomiast kultura jest zajebiscie wysoka ale (tak jak ja) jesteś mocnym albo wgl silverem to tam jesteś brazem :c

Opublikowano

"Ja p******e"

Ja też.

Turecki serwer jest tak zjebany i tak łatwy dla nas przynajmniej, że gdyby koreański jakiś tam wszedł to masz większy rozkurwiel niż Godzilla w składzie porcelany. Tam jest chyba najniższy poziom graczy, jak chcesz osiągnąć to wypierdzielaj na westa lepiejj albo zostań na EUNE. Albo jak myślisz że jesteś proeloelosuperzajebisty to do koreańczyków spróbuj.... :)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Nazwa tematu  mnie rozjebała i te jeszcze "warzywa" 

829621405167677873208.jpg

Beka w c**j. No tak jest na Tureckim, chcesz grać by coś miec to wescik albo Oceania :D;D

@alexMercel przecież na koreański trudno jest wbić, granie tam jest prawie nie  możliwe, chyba że znasz jakiegoś koreańczyka :D

@topic wyślij jednego screena na temat tyych warzyw i farmy twojego teamu? Bo nie wiem czy się tam przenieść i paczeć na ich farme :D

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Dh nie działa na weście, antypolczekshield zrobili.

no nie wcale drophack nie dziala na euw Kappa

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Jak kiedyś broniłem turków, bo do nie dawna grali w miarę dobrze, nawet lepiej niż na eune, tak teraz zaczynam wątpić i chyba sam przerzucam konto.

i71oqa.jpg

Weźcie przegrajcie tu gre -,-

­azYIWDl.png

Opublikowano

Zgaduje, że mówicie o autorskim skrypcie Pimpa w perlu? (taki autorski że z hf'a :D).

Co do turków tooo jedno słowo - boby. Mam plat 3 i aktualnie promo z 1 winem(ostre carry). Jak chcecie wbić sobie challengera i mieć fame u znajomych to polecam turcje xD

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Zgaduje, że mówicie o autorskim skrypcie Pimpa w perlu? (taki autorski że z hf'a :D).

Co do turków tooo jedno słowo - boby. Mam plat 3 i aktualnie promo z 1 winem(ostre carry). Jak chcecie wbić sobie challengera i mieć fame u znajomych to polecam turcje xD

Sęk w tym że tam sie nie da wbić challangera, w diamencie za dużo afków,trollów etc. Prawie jak eune xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

Sęk w tym że tam sie nie da wbić challangera, w diamencie za dużo afków,trollów etc. Prawie jak eune xD

Co Ty gadasz :D Da się wystarczy tryhardzić :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...