Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The beauty and the beast - Nidalee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część mógłbym prosić o prawidłowe ustawienia w grze dla tego skryptu? Chodzi głównie o to ze po naciśnięciu spacji raz rzuca dzide a raz nie dodatkowo

combo nie wykonuje na każdym. Prosilbym o SS dzięki z gory !

Opublikowano

Troche logiki: 

-Dzidę rzuca wtedy, gdy może. Co to znaczy? Rzuca ją wtedy, gdy nic nie stoi na przeszkodzie.

-Combo wykonuje na tym, który został oznaczony pasywką.
-W Menu nie ma nic do nie rozumienia oO bajecznie proste menu.

Opublikowano

Czloeieku , koleś stoi przedemna, nie ma minionkow a ona nie rzuca dzidy cos jest nie tak nie uważasz? Może to wina skryptu, podrzuci ktoś prawidłowo działający skrypt na enfirce?

Opublikowano

@"NothemaN"

Co ty tam pieprzysz. Wszystko ładnie działa... Gram na tym od wczoraj na EFV i chodzi przepięknie. Skrypt niszczy wszystko. Każda dzida prawie trafiona.

To lepiej nie wylączaj bola. Dla Twojego dobra.

3/4 osob ma problem z prod. Dziala to sie ciesz, ja niestety nie moge :(

rbd2t1.png

Opublikowano

A ja mam inny problem z tym skryptem.

Kiedy jest on wlaczony poprostu nie moge nic zrobic nie moge ani atakowac ani uzywac speli ani nawet summoner spelli ktos mi wyjasni czemu tak jest ?

sygna max 800 x 200

Opublikowano

A ja mam inny problem z tym skryptem.

Kiedy jest on wlaczony poprostu nie moge nic zrobic nie moge ani atakowac ani uzywac speli ani nawet summoner spelli ktos mi wyjasni czemu tak jest ?

Mowie wlasnie ze prodiction jest zbugowane. Trzeba czekac na update. Przykro mi. Mysle ze dzis bedzie dzialac :)

rbd2t1.png

Opublikowano

A wiesz co ciekawe... teraz wylaczylem evedeee i odziwo skrypt dziala ... tylko z wlaczonym evedeee nie dziala ;/

sygna max 800 x 200

Opublikowano

BO PRODICTION PO PEWNYM CZASIE BUGUJE SKRYPT I NIE MOŻNA UŻYWAĆ SKILLI, kumasz?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

BO PRODICTION PO PEWNYM CZASIE BUGUJE SKRYPT I NIE MOŻNA UŻYWAĆ SKILLI, kumasz?

Mozliwe jak narazie caly skrypt dziala i kazda dzida trafiona tylko ze trzeba miec wylaczone evedeee... coz bez evedeee tez mozna zyc

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Chwila chwila, jakiego masz Evadee 0.9595 czy Vi?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dopóki nie będzie prod 1.3 grajcie na FGE free bo nie buguje.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dopóki nie będzie prod 1.3 grajcie na FGE free bo nie buguje.

Przeciez jest prod 1.4 i 1.5 ja osobiscie uzywam 1.4 donated version

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Na prodiction 1.1a wszystko działa. Też miałem problemy a na tym prod wszystko hula

Mogl bys wyslac te prod 1.1a ?

sygna max 800 x 200

Opublikowano

@NothemaN

Co ty tam pieprzysz. Wszystko ładnie działa... Gram na tym od wczoraj na EFV i chodzi przepięknie. Skrypt niszczy wszystko. Każda dzida prawie trafiona.

To jakie ty prodiction masz? Ja mam najnowsze Prodiction Nighty i są problemy bo czasem to 5 min żadnej nie rzuci a czasem napierdala czasem zezuje. Najgorzej z morganą bo czasem nawet za siebie walnie. Dajcie ogarniete prodiction

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...