Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdybym dobrze gral syndrom to czy bym doszedl nią do diamentu z silvera?(chodzi mi o to czy jest silna i potrafi wycarrowac gre sama lub w duo)

Opublikowano

Nie bo jesteś małym dzieckiem, a w diamencie nie ma małych dzieci :)

@ps usuń Lola PLS przez takich ta gra jest taka jaka jest

@ps2 syndra jest silna, ale nie ona carruje tylko ty, czyli nie wycarrujesz :)

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

K***a ziomek

Sądząc po tym co napisałeś jesteś przeciętnym łagodnie to mówiąc niemyślącą rozważnie osobą (zwykły cebulak) . Idiotą jednym słowem (nie pbrażając innych :*)

W goldzie jest już inny poziom . Normale to nie to co rankedy . Nienawidz takiego podejścia do gry . Pickujesz postać bo jest op . NIE K***A PICKUJESZ POSTAĆ KTÓRĄ CZUJESZ SIĘ NA SIŁACH I POTRAFISZ NIĄ GRAĆ .

Ewentualnie możesz sciągnąć bola i UŻYWAJĄC GO MĄDRZE uzyskać +/- takie staty

post-287893-0-66043500-1405113084_thumb.png

Nie patrzeć na farmę bo roamowałem na inne linie :D

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Widac ze 2 pierwsze odpowiedzi to jacys nawaleni goscie to prosze o zamkniecie bo wyczuwam bol dupy albo faktyczne odluzenie :D

Opublikowano

Gdyby wszystko działało na zasadzie jest mocne, pickuje i mam auto wina. To człowieku ja mam challangera 1000 LP. 

Jeśli nauczysz się dobrze grać daną postacią to nawet soraką do diamentu na adc wyjdziesz.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Syndrą spokojnie wyjdziesz do diamentu, ale wątpię żebyś za każdym razem miał okazję pójść na mida. Potrafi zdominować linię a przy odrobinie skilla i gre. 

Opublikowano

@JDragonZyje Mozemy zrobic 1vs1 jak chcesz bo widac po komentarzu ze wlasnie ty jestes cebulakiem, masz bol dupy, masz ok. 9-10 lat i jestes slaby tylko podaj mi nick na pw.

Opublikowano

Syndra to świetna postać i warto poświęcić czas na wymastrowanie jej, pamiętaj jednak, że:

a ) musi Ci się nią przyjemnie grać (daj jej szansę najpierw w kilkunastu/kilkudziesięciu normalach),

b ) nie pickuj jej za wszelką cenę - posiadaj postacie i umiejętności do gry na każdej linii.

W rankedach trzeba umiejętnie kontrować lub dobierać postacie kompatybilne do drużyny. To połowa sukcesu.

Opublikowano

Syndra jest op, ale kilkoma gierkami jej nie ogarniesz, gwarantuję Ci to :)

Jeżeli wiesz, co jest pięć, to mógłbyś każdą postacią wycarrować grę.

Co do Syndry, polecam ją, aktualnie jeden z najlepszych midderów (wcześniej też :v)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

@JDragonZyje Mozemy zrobic 1vs1 jak chcesz bo widac po komentarzu ze wlasnie ty jestes cebulakiem, masz bol dupy, masz ok. 9-10 lat i jestes slaby tylko podaj mi nick na pw.

Już pisze na pw ale cie rozpierdolee :D

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Jak umiesz grać to nawet Soraką na ADC wejdziesz do diamentu

Opublikowano

A czy jest jakis youtuber ktory dobrze gra syndrą od ktorego moglbym sie nauczyc jak nia grac?

Bjergsen zajebiście gra Syndrą, jest jeszcze ocelote i Froggen. Możesz poszukać na yt ich playsów albo poprostu śledzić ich streamy.

Jeżeli chcesz nauczyć się nią grać, to poprostu nią graj jak najczęściej. Samymi filmikami na yt niewiele zdziałasz, musisz ją ogarnać w praktyce :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Trzeba umieć grac syndra, jeżeli ci sie to uda to może utrzymasz sie w silverze ale nigdy z niego nie wyjdziesz :)

Opublikowano

Ogarnięta Syndra to ogarnięta gra przez nią.

Cd. Syndra zjada na combo wrogiego adc/apc.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Syndra ukryty owerpowered w grze, najtrudniejszy do grania przeciwko laner na midzie, moze wygrac na wszystko. ( powtarzam to juz z 10 raz :D )

Opublikowano

K***a ziomek

Sądząc po tym co napisałeś jesteś przeciętnym łagodnie to mówiąc niemyślącą rozważnie osobą (zwykły cebulak) . Idiotą jednym słowem (nie pbrażając innych :*)

W goldzie jest już inny poziom . Normale to nie to co rankedy . Nienawidz takiego podejścia do gry . Pickujesz postać bo jest op . NIE K***A PICKUJESZ POSTAĆ KTÓRĄ CZUJESZ SIĘ NA SIŁACH I POTRAFISZ NIĄ GRAĆ .

Ewentualnie możesz sciągnąć bola i UŻYWAJĄC GO MĄDRZE uzyskać +/- takie staty

attachicon.gifCARRY GAME.PNG

Nie patrzeć na farmę bo roamowałem na inne linie :D

Z tym goldem to nie że inny poziom, tu się nie zgodzę, ale większa wiedza w 51% przypadków na temat gry już tak i to sprawia że takie dziecko z pierwszego postu rujnuje grę innym

Opublikowano

Syndra ukryty owerpowered w grze, najtrudniejszy do grania przeciwko laner na midzie, moze wygrac na wszystko. ( powtarzam to juz z 10 raz :D )

kassadin pozdrawia, jedyna kontra na ten s**t.

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

Opublikowano

juz widze jak syndra daje ci zrobić cokolwiek na kassadina. Przed 6 nie podchodzisz nawet do kreepa bo K.O, po szóstym wskoczysz zeby harrasować łapiesz K.O ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...