Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy sa bany za granie na bronze/silver jak siee jest challengerem?

Dzis mialem taka sytuacje gdzie leesin pisal ze jest z challengera i tak nas rozwalal ze platyny/goldy niedaly rady ale naszczescie poszedl AFK :D

Wedlug mnie nie jest to uczciwe :(

Opublikowano

Witam.

Czy sa bany za granie na bronze/silver jak siee jest challengerem?

Dzis mialem taka sytuacje gdzie leesin pisal ze jest z challengera i tak nas rozwalal ze platyny/goldy niedaly rady ale naszczescie poszedl AFK :D

Wedlug mnie nie jest to uczciwe :(

Są bany, tylko kto mu to udowodni?

No w sumie nikt

Kiedyś pisałem notke do supportu gdy kolega smurfował lecz bana nie zobaczył nigdy na oczy

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

No w sumie nikt

Kiedyś pisałem notke do supportu gdy kolega smurfował lecz bana nie zobaczył nigdy na oczy

Haha ban za smurf? Jakos Ci nie wierze, że nie masz tego 30 lvl silver-gold i nie grałeś czasem na swoim drugim koncie 1-29lvl :)  

Bana za smurfy nigdy nie będzie i tyle.

Opublikowano

Nope, nie istnieje ban za smerfa. Gdyby bostował czyjeś konto, to tak, nagrałbyś filmik czy dał screena do Riotu, dostałbym wlepa na konto i po bostowaniu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No w sumie nikt

Czekaj, czekaj. Napisaleś ticketa, bo kolega smurfoeal? Jebany sprzedawca, oby ci ktos napierdolil smieciu
Opublikowano

Eloboosting - ban

Smurf - nie ma bana

@SayIt

Co Cię to obchodzi? Co z tego że sprzedał kogoś? Masz problem? Ja reportowałem kolegów, i co?

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Eloboosting - ban

Smurf - nie ma bana

@SayIt

Co Cię to obchodzi? Co z tego że sprzedał kogoś? Masz problem? Ja reportowałem kolegów, i co?

Ale trzeba być ścierwem, to z tego, że jesteś gównem :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...