Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie skryptów bez wchodzenia na stronę BoL'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Rivelina Now you see me now you die" jedyny skrypt na riven w pakiecie free.

Probowales juz wejsc w uruchom > appdata > roaming > BoL i usunac wszystko z tego folderu?

rbd2t1.png

Opublikowano

Jako Beta Tester Nie polecam Skrypta na riven wgl combosy robi jakieś w dupe jak trzymam spacje nie działa robi 1x q i na tym przestaje..

@@Edit Btw. powie mi ktoś dlaczego nie mogę używać pluginu sac? chociażby jest darmowy.

Riven nie kazda jest taka. Ta jest akurat moze out. Aby uzywac pluginow musisz miec sidas auto carry revamped(free) lub reborn (platny)

Jakim trzeba być debilem, aby używać cheatów w lol'u :)

Pozdrawiam bronzy/silvery

Nikt Cie o zdanie nie prosi

rbd2t1.png

Opublikowano

dobra pobrałem skrypt do caitlyn wrzucilem go do folderu scripts i co dalej? sry ale jestem zielony w tym :C 

Afgan Holender Jamaica Stone

Outdoor Indoor - kruszymy to

Cannabis Sativa

sensi wciąż gra

Hemp Gru Mokotów Polska WWA

Opublikowano

Riven nie kazda jest taka. Ta jest akurat moze out. Aby uzywac pluginow musisz miec sidas auto carry revamped(free) lub reborn (platny)

Nikt Cie o zdanie nie prosi

A wiesz może jak zainstalować te free sidas auto carry?

dobra pobrałem skrypt do caitlyn wrzucilem go do folderu scripts i co dalej? sry ale jestem zielony w tym :C 

Wchodzisz w BoLa w zakładkę "custom scripts"  odznaczasz Skrypt który własnie wrzuciłeś/łas i grasz.

Opublikowano

A wiesz może jak zainstalować te free sidas auto carry?

Wchodzisz w BoLa w zakładkę "custom scripts"  odznaczasz Skrypt który własnie wrzuciłeś/łas i grasz.

ok dzięki zaraz sprawdze czy działa i dam znać!

Afgan Holender Jamaica Stone

Outdoor Indoor - kruszymy to

Cannabis Sativa

sensi wciąż gra

Hemp Gru Mokotów Polska WWA

Opublikowano

Jakim to trzeba być debilem żeby zrobić konto na forum o tematyce cheaterskiej i wyzwać ludzi od "debilów" bo używają "cheatów" :D

PS.

Ma ktos jeszcze jakies pomysly czego mi nie dziala  ten program ? :/

Opublikowano

Kurde program mi przestał coś działać gdy klikam prawym i uruchom jako Administrator wyskakuje mi coś takiego Dodany obrazek wie może ktoś o co chodzi ? ;/

Daj plik exe do folderu w ktoryn go wypakowales. Plik szuka innych ale nie moze ich znalesc

rbd2t1.png

Opublikowano

Hahaha.. Nikt Cie o zdanie nie pytał :)

Nauczcie się grac a nie BOLA ściągacie..

Ale jak tam chcecie oszukujcie siebie dalej. Pamiętajcie, że dużo osób posiada League Replays, który nagrywa mecze. Wszystkie podejrzane akcje trafiają do riotu i z góry leci perm.

Opublikowano

Hahaha.. Nikt Cie o zdanie nie pytał :)

Nauczcie się grac a nie BOLA ściągacie..

Ale jak tam chcecie oszukujcie siebie dalej. Pamiętajcie, że dużo osób posiada League Replays, który nagrywa mecze. Wszystkie podejrzane akcje trafiają do riotu i z góry leci perm.

A w tej bajce byly smoki? Hmmm to nie martw sie za nas. Uzywam tego od roku i jedyny ban jaki dostalem to za afk.

Kazdy uzywa to wiedzac jakie jest ryzyko. Daruj sobie takie komentarze

rbd2t1.png

Opublikowano

Przecież ten bot jest przeznaczony dla totalnych noobów, którzy pewnie i z tym cheatem przegrywają linie.. Szkoda gadać zamiast poświęcić trochę czasu na wyćwiczenie umiejętności wolicie ściągać takie coś i grać nieuczciwie ? Każdy wygrany mecz jest dla was przegaranym ;) Pozdrawaim kolegę wyżej..

Opublikowano

Przecież ten bot jest przeznaczony dla totalnych noobów, którzy pewnie i z tym cheatem przegrywają linie.. Szkoda gadać zamiast poświęcić trochę czasu na wyćwiczenie umiejętności wolicie ściągać takie coś i grać nieuczciwie ? Każdy wygrany mecz jest dla was przegaranym ;) Pozdrawaim kolegę wyżej..

Kazdy ma wybor - uzywac bola badz nie. Jedni decyduja sie na uzywanie, inni wola grac uczciwie. Czy to ze grasz na bolu oznacza ze jestes noobem? Nie. Plat 3 wbilem bez BoLa. Czy na bolu bylo latwiej? Nie. Mecze wygrywalem ale tyle ile ich przegralem przez ddos'y bola czy out scrypty... mysle ze dalej bym zaszedl bez tego programu. Wiec nie wypowiadaj sie na temat bolowcow. Jestes na forum o cheatach, hackach, bugach. Jesli nie pasuje to mozesz zmienic otoczenie. Pa...

A co do prodiction... to wina vprodiction. Trzeba czekac na update

rbd2t1.png

Opublikowano

dodałeś do zaporty bądź wyjątku? jaki masz antywirus? po samym błędzie widać że to blok dostępu do sieci

hmmm, nie mam pojęcia. windows xp, nie testowałem na tym systemie. nie znam się na nim więc nie wypowiem się na temat błędów w systemie xp gdyż się na tym nie znam :(

Mam kaspersky'ego. Wyłączenie go i zapory nic nie daje. To samo dodanie do wyjątków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...