Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Last Chaos Vanilla

Norea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7166314051009841094159.png

Vanilla Last Chaos

Epizod/Episode: Epizod 3

Raty
EXP: x50
SP/PU x: 40
Upgrade/ulepszanie: 100%%
Level cap: 186

Dodatkowe informacje
  • Dodano Sety Kailux  i Dilamun,
  • Zmieniono wygląd i opcje tytułów (teraz każdy tytuł ma swoje bardzo fajne opcje),
  • Dodano sety i wepy 170+15 do IS,
  • Cash vote 3x 350=1050, 
  • Atak Z2 podniesiony,
  • World Bossy (są one bardzo twarde, długo się je bije , ale wyrzucają wyjątkowe itemki-w końcu World Boss ma być wyjątkowo twardy!),
  • Za moba leci po 200k PU, więc PU jest od razu :)
  • Hs są za 1Lcc w IS
  • Fajny exp - nie szybki nie wolny , expi się tu głównie na mobach nie na Questach jak na większości serverów !
  • Nowa Instancja dla ludzi 185+ 
  • Cash shop oraz Special NPC (buffy etc.)
Co planują wprowadzić: 

• Mixy coverów które będą miały bardzo fajne opcje 
  • Wiele innych ciekawych update które na pewno się wam spodobają.
  • Modyfikacja skilli oraz buffów.
Obecnie server jest nowy więc nie można się spodziewać cudów, ale to od was zależy czy server będzie godny uwagi :)

Administracja cały czas się stara i ciężko pracują nawet po nocach.
Dajcie im szanse ^^
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie serwer jest strasznie niedopracowany. Po pierwsze, lvl cap 300 - po co? o.O Strasznie to wygląda. Po drugie naprawianie stosu bugów na live, które można było naprawić przed udostępnieniem serwera - nieprofesjonalizm. Rozumiem, że może na becie, ale na officialu? Nie ma to racji bytu. Kolejną sprawą jest administrator i jego 'developing'... żeby kazać pobierać nowego clienta z powodu naprawienia kilku małych bugów lub jakiegoś niewielkiego update - bezsens. Serwer potrzebuje kogoś ogarniętego, kto zająłby się należycie serwerem. I broń Boże mówić, że hejtuję... po prostu wyrażam swoją opinię.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Zmieniłam prezentacje, dodałam kilka podpunktów oraz kilka zmieniłam.

Więc ciągle zapraszam

Opublikowano

Nie warto , Nie warto , nie pobierajcie tego , non stop albo client na nowo pobierac albo aktualizacje z strony , nie wiedzą jak Launchera zrobić, a Launcher to podstawa i tak graczy tracą ! Nie pobierać - szajs

` Moja Opinia i jej nie zmienię !

Opublikowano

Kolega up zdenerwował się, ponieważ zabrano mu GM-a za to, iż miał na swoim bot-charze itemki +500 :D Poza tym, miał tego bot-chara co było zabronione. Hehe, jak to szybko zmienia się zdanie o czymś gdy się mu coś zabierze ^^

Btw, skusiłam się i grałam chwilę, powiem szczerze, że gdyby nie te ściąganie klienta w kółko serwer może i byłby spoko. Tylko bugów dużo :s

Jak się ogarną, to kto wie, może mieć jakąś przyszłość.

k1hvCVp.gif

Odkrywca
Opublikowano

1. Vote- 2x 350
  2. IS jest drogi poza tym nie ma w nim HS za 1 cash. 1 HS kosztuje 50 cashu, a te eq kosztuje 12k cashu + wep 8k
  3. Ta instancja jest od każdego lvl, na 130lvl lekko idzie zabijać te moby.
  4. "buffshop" to raczej sklep z haste i blue cube nic więcej, 2gi npc ma mps/mps, 100% casta i jakieś duperele z IS 
  5. Po rozmowie z GM stwierdzam ze długo nie postoją, powiedział że on nie jest od szukania błędów w grze tylko gracze i muszą to reportować.

Tak że moim skromnym zdaniem polecam szukać innego serwera:)

Opublikowano

1. Vote- 2x 350
  2. IS jest drogi poza tym nie ma w nim HS za 1 cash. 1 HS kosztuje 50 cashu, a te eq kosztuje 12k cashu + wep 8k
  3. Ta instancja jest od każdego lvl, na 130lvl lekko idzie zabijać te moby.
  4. "buffshop" to raczej sklep z haste i blue cube nic więcej, 2gi npc ma mps/mps, 100% casta i jakieś duperele z IS 
  5. Po rozmowie z GM stwierdzam ze długo nie postoją, powiedział że on nie jest od szukania błędów w grze tylko gracze i muszą to reportować.
    Tak że moim skromnym zdaniem polecam szukać innego serwera:)

2. EQ i wep za cash?! Radzę to zmienić, bo to jest raczej jedna z najgorszych możliwości, nacisk na cash tutaj się pojawia.

3. Tego raczej nie zmienisz na ich plikach, w "Gamigowskich" działa opcja ustawienia lvl-a wejścia do instancji, w każdym bądź razie robi się rulonik, dzięki któremu da się teleportować do danej krainy i ustawia się limit poziomowy i to rozwiązuje sprawę.

5. Tutaj się wyłamał ten pseudo GM. Przecież jedną z ważniejszych rzeczy każdego członka teamu (no prócz moderatora zazwyczaj) jest wyłapywanie bugów. Chociaż... każdy serwer ma własne zasady - może u nich w staffie tak jest, że GM nic nie robi, a gracze muszą troszczyć się o serwer? xD

Wszystko, na co odpisałem powinno być zmienione (i nie tylko to...), gdyż są to tylko pomyłki, dzięki którym serwer raczej długo nie pociągnie.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Co do pkt 2 to te eq z IS to jest set 170-173+15, wep 173+15, które można spokojnie dropnąć jak na każdym serwerze z mobków.

Eq na 190 dropi w Belfist, choć nie wiem po co, jak max to 186 xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Co do pkt 2 to te eq z IS to jest set 170-173+15, wep 173+15, które można spokojnie dropnąć jak na każdym serwerze z mobków.

Eq na 190 dropi w Belfist, choć nie wiem po co, jak max to 186 xD

Jeżeli tak jest, to jeszcze spoko, niech sobie będzie, tylko to może spowodować niechęć do gry, jak ktoś nie wie, że da się ten set akurat wydropić. A co to? Zmniejszyli cap'a nagle z 300-go? o.O Jeżeli chodzi o EQ 190, to może ma opcje -5, czy -10 lvl-i, jak sety na LCGN02? Jeżeli nie, to może już sobie przygotowali, bo będą cap'a podnosić? xD

zSCFQrN.png

Opublikowano

Admin bierze do Administracji którzy nie znają komed , poza tym tak jak Virts napisał w ostatnim punkcie...
Gdyby Head Admin byłby ogarnięty i nie dawał GM'a byle komu to może coś by z serwerem było , a tak to lipa...

Poza tym jak on to powiedział :

,, NiferetObeYkira to moja prawa ręka i ma takie same prawa jak ja , a jak mu dupe za plecami obrabiała na ts3 , to kurde nie powie mu...  "

Opublikowano

Jeżeli tak jest, to jeszcze spoko, niech sobie będzie, tylko to może spowodować niechęć do gry, jak ktoś nie wie, że da się ten set akurat wydropić. A co to? Zmniejszyli cap'a nagle z 300-go? o.O Jeżeli chodzi o EQ 190, to może ma opcje -5, czy -10 lvl-i, jak sety na LCGN02? Jeżeli nie, to może już sobie przygotowali, bo będą cap'a podnosić? xD

Nie ma -5/-10 bo mam cały secik xD Nie można też założyć w coverze wcześniej o.O

Chyba, że planują jeszcze podwyższyć do 190 to spoko.

Jak na razie, psują wszystko. Pełno bugów i nic nie naprawiają. Podwyższyli exp a później cofneli wszystko o 1 dzień. Straciłam przy tym godzinę czasu, bo wbiłam maxa, a cofnęło mi do 137... A teraz leci aż po 1% na 165lvlu, więc boję się pomyśleć co będzie później xD

@MonsterCrasher wreszcie się przyznałeś, że jesteś byle kim xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Admin bierze do Administracji którzy nie znają komed , poza tym tak jak Virts napisał w ostatnim punkcie...

Gdyby Head Admin byłby ogarnięty i nie dawał GM'a byle komu to może coś by z serwerem było , a tak to lipa...

Poza tym jak on to powiedział :

,, NiferetObeYkira to moja prawa ręka i ma takie same prawa jak ja , a jak mu dupe za plecami obrabiała na ts3 , to kurde nie powie mu...  "

Osoba, która staje się adminem/GM-em nie musi znać od razu komend, przecież człowiek się uczy, od tego jest przykładowe stanowisko trial, czy coś w tym stylu, także możesz dać tej pewnej osobie trochę czasu, zanim ją posądzasz, nieprawdaż? Jeżeli chodzi o wybór osób, to jest podejście indywidualne, a to, że zdarza się, że występuje korupcja, to już inna sprawa...

Nie ma -5/-10 bo mam cały secik xD Nie można też założyć w coverze wcześniej o.O

Chyba, że planują jeszcze podwyższyć do 190 to spoko.

Jak na razie, psują wszystko. Pełno bugów i nic nie naprawiają. Podwyższyli exp a później cofneli wszystko o 1 dzień. Straciłam przy tym godzinę czasu, bo wbiłam maxa, a cofnęło mi do 137... A teraz leci aż po 1% na 165lvlu, więc boję się pomyśleć co będzie później xD

@MonsterCrasher wreszcie się przyznałeś, że jesteś byle kim xD

Czyli tzw. "rollback"... Co będzie później? Może jakiś bug na wbicie cap'a? xD A tak poważnie, to niekoniecznie musi być trudniej, zależy od tego, jak admin zadecyduje.

A teraz odnośnik do zaznaczonych na pomarańczowo tekstów:

Uważajcie na słowa, a takie gadanie na siebie, wyzywanie siebie przenieście gdzie indziej, inaczej będzie kara.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Haha , powiedziałem prawdę na czacie głównym i bloka mi dała , co za ruska k***a ;P

Poza tym zapraszam na serwer i do gildi , szukać nick OverPowered

Sety wzięte z tych bractw kailux co są na globala

Opublikowano

Admin tu nic nie robi :p

Powiem szczerze, że serwer jest nudny, jedyne co fajne to bossy nowe (bynajmniej nigdzie ich nie widziałam) i seciki najnowsze... Nic poza tym.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Admin tu nic nie robi :P

Powiem szczerze, że serwer jest nudny, jedyne co fajne to bossy nowe (bynajmniej nigdzie ich nie widziałam) i seciki najnowsze... Nic poza tym.

Mogę prosić o screeny mobków? Aż chcę je zobaczyć. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mogę prosić o screeny mobków? Aż chcę je zobaczyć. ;)

Jak będą na arenie, to po DCS Ci wstawię :P

## Niestety był reset, bo nawet dcs nam zabrali, więc nie ma ich już na arenie. Kiedyś obczaję, może będą raz jeszcze to powstawiam SS.

k1hvCVp.gif

Odkrywca
Opublikowano

ssy nie sa moja robota ale przedstawiaja WB 

3305514058433661160275.jpg

8322814058433661160275.jpg

2225714058433671160275.jpg

9990814058433671160275.jpg

5386414058433671160275.jpg

2639514058433671160275.jpg

8589314058434421160275.jpg

/ dodałam spoiler. - Karyvlea

Opublikowano

Całkiem ciekawe te WB, nigdy ich na żadnym serwerze nie widziałam... Oraz ten kostium, który ma ta uzderka na sobie. : o

Opublikowano

No to tak...

White Tiger - pet z Destiny / mob z dawnego Generica01

Ten bałwan - widziałem to już gdzieś, podobny do bałwana z Destiny jest.

Succubus Mutants - mob z Destiny

Ten czwarty - też Destiny

Piąty - Nak z Destiny (Nightmare Dungeon bodajże)

Szósty - tego skądś raczej kojarzę, ale nie wiem... Może Eternia?

Siódmy - ten nowy Destroyer z Destiny.

Także nie są to ich xD

@Karyvlea kostium uzderki to prawdopodobnie set Dilamun/Kailux z officiala.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...