Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w grze

qurppy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Właśnie chce zacząć moją przygodę w oto grze Tera, grałem już w wiele gier i po dłuższym graniu solo jak to solo postać nie do końca dobrze się prowadzi i kończy się to wiadomo jak, przeważnie już do takich gier nie wróciłem. Istnieje jakaś miła osoba na tym forum co można powiedzieć "weźmie za łapę" i powie w grze o co chodzi w razie wątpliwości itp. Chciałbym zagrać na serwerze Killan, więc czy mógłbym liczyć na pomoc graczy, bo w grze był bym uznany za "noob" a nie za "newbie".

P.S.

Gra się ściąga z szybkością światła i znając życie będę mógł zagrać dopiero w niedziele/poniedziałek :(

Opublikowano

Nie musisz się martwić zaczynając grę w TERA. Uznają cię za nowego gracza a nie za nooba. Z anglikami jakoś pójdzie a jak spotkasz polaka to będzie zachwycony i na pewno ci pomorze. Piszę to z własnych doświadczeń bo już mam 34lvl i znam wielu dobrych ludzi w tej grze.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...