Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2pl>zarobek dagger

mateusz2045

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam dagegra na plu 53 lvl 2XG1 i moje pytanie gdzie zarabiac? mam dropka wp 35 na m2 ale boja odbiore w niedziele a jest to slaby zarobek. A trochę mi się nie chce wbijac wp skilli P 75 lvl i latać na mordu. Ale konkretniejsza sprawa, która mnie obchodzi gdzie zarabiać daggerem na 70-75lvlu? i najpierw kupic eq do expa i dropu?

Opublikowano

Choć DT i ulepszaj jakieś przedmioty ja tak dużo kasy zarobiłem troszkę czasu trzeba poświęcić lecz za ten czas możesz coś innego porobić :)

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

Opublikowano

rudy rudy rudy ;) to jest najsensowniejszy zarobek daggerem na tym lvlu, jak i chyba na każdym, oprócz bossów, których teraz i tak się bić średnio opłaca. wbij 3/4 konta na 30 lv i na 1 platformie w świątyni kop rudy - ebonit, łzy, b. złoto, muszle też możesz, a tym dropkiem bij metki w m2 i drop kamyki na przetop :) z czasem jak sie dorobisz czegoś możesz zacząć bardziej inwestować w dropka i ogólnie coś kombinować typu okazje(sprzedać taniej, kupić drożej). pozdrawiam

Opublikowano

Choć dawno nie grałem na PL'u to metoda kup taniej sprzedaj drożej dobrze się sprawdza :) Tylko kupuj w chunjo a sprzedawaj w jino czy jak tam się to pisze :) 

Opublikowano

Metki red las
ulepszanie na dt
poluj na okazje= otwieraj szybko świeżo wystawione sklepy, czasami są newbie i nie wiedzą co ile chodzi i mozesz sobie niezle zarobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...