Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd sieci w "Duel of Champions"

Parkerovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jestem nowym użytkownikiem. Konto założyłem tutaj specjalnie dlatego abyście mi pomogli rozwiązać pewien problem. Dlaczego tutaj? hmm.. Forum dość profesjonalne wydaje mi się :) Kto wie może na dłużej tutaj zostanę :)

Dobra ale przejdę do sedna sprawy. Otóż została mi polecona gra mianowicie Duel of Champions. Widziałem jak kumpel w to gra + na YT widziałem parę rozgrywek w to i jestem pewny, że będę się w to nieźle zagrywał. 

Więc zobaczyłem, że gra jest dostępna w formie "Free to play" na platformie Steam, z której zresztą tylko korzystam :) 

Więc grę pobrałem przez Steam włączyłem przeszedłem samouczek, który mi jeszcze większego smaczku na tą grę zrobił... Ale wtedy przyszedł czas logowania/rejestrowania się więc kliknąłem Rejestracja, wyświetlił mi się cały formularz login hasło itd. ale jakieś 2 sekundy i pojawił się "Błąd sieci" Tutaj macie ss:

7Cj8nh9.jpg

To samo jest gdy bym chciał się zalogować.

Nie jest to raczej wina tego, że odpalam DoC przez Steam ponieważ próbowałem pobrać przez internet osobno i jest identycznie.

Bardzo proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczny jeżeli ktoś wie jak to rozwiązać bo gra wyśmienita.

Pozdrowienia

Parker ( mój nick był zajęty więc musiałem się nazwać Parkerovsky :p )

Eminem Sygnatura.png

Opublikowano

Na wszelki wypadek wyciąłem plik "hosts" i wrzuciłem na pulpit bo boję się trochę usuwać tego ale działa. Naprawdę wielkie dzięki :) Tylko moje pytanie czy przez to, że to usunąłem mogę mieć problemy z czymś?

Eminem Sygnatura.png

Opublikowano

Na wszelki wypadek wyciąłem plik "hosts" i wrzuciłem na pulpit bo boję się trochę usuwać tego ale działa. Naprawdę wielkie dzięki :) Tylko moje pytanie czy przez to, że to usunąłem mogę mieć problemy z czymś?

Nie powinno być żadnych problemów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...