Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile osób gra na PLu?

kamanera3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE WARTO pl upada coraz gorzej tam jest

Jak dlamnie ten serw to juz koniec

gra na Pl skończyła się jakieś 2-3 lata temu. teraz mało graczy. 

To dziwne... Hm..  o.O  

Gram na PL od jakichś 3-4 tygodni i jak dla mnie się opłaca, nie jest nudno, zawsze znajdzie się ktoś z kim możesz pogadać (a jak masz do tego fajna gildie to już wgl czas szybko leci). Na samych Q na drzewkach jest dość sporo graczy i zdarzało się tak ze było full pt i gracze czekali aż ktoś skończy farmić by zrobić miejsce. Na K1 sklepy stoją i może nie ma ich nie wiadomo jak w chuy dużo ale są i to co potrzebujesz znajdziesz. Jedyny problem jaki ma Global to lagi, jak i ddos'y które ostatnio psuły rozgrywkę. Ja osobiście polecam Ci zagrać, jak się znudzi zawsze możesz skończyć grę i iść na priva ;) 

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

To dziwne... Hm..  o.O  

Gram na PL od jakichś 3-4 tygodni i jak dla mnie się opłaca, nie jest nudno, zawsze znajdzie się ktoś z kim możesz pogadać (a jak masz do tego fajna gildie to już wgl czas szybko leci). Na samych Q na drzewkach jest dość sporo graczy i zdarzało się tak ze było full pt i gracze czekali aż ktoś skończy farmić by zrobić miejsce. Na K1 sklepy stoją i może nie ma ich nie wiadomo jak w chuy dużo ale są i to co potrzebujesz znajdziesz. Jedyny problem jaki ma Global to lagi, jak i ddos'y które ostatnio psuły rozgrywkę. Ja osobiście polecam Ci zagrać, jak się znudzi zawsze możesz skończyć grę i iść na priva ;)

No to szkoda, że nie grałeś kilka lat temu. Zajebisty klimat farmienie bez eventówek. Teraz ogólnie każdy global upada, jedynie można się na USA pokusić żeby zagrać, ale gra kilka polakow może.

Deus vult

Opublikowano

No to szkoda, że nie grałeś kilka lat temu. Zajebisty klimat farmienie bez eventówek. Teraz ogólnie każdy global upada, jedynie można się na USA pokusić żeby zagrać, ale gra kilka polakow może.

Ajjjj a tu Cie zdziwię, bo o dziwo jestem z 'ery' EP1 i wszystko z EP2 jak i EP3 jest dla mnie całkiem nowe  :D

Ja pamiętam te czasy gdy dostawało się eventowke +0 i wszyscy byli zadowoleni + blok 100% i na procyn sie szlo, jakbym mógł zapomnieć te wszystkie zajęte spoty na Ghulah i Mumiach. <3   Taaak... to było coś ;p 

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

A ja jestem zwolennikiem bloka 50%.

Ile to można siedzieć i walić te ohydne mumie, ghule i orki... Ja farmiłem na jeleniach w Juno i po wprowadzeniu bloka chętnie poszedłem do Dratan, Merak, Margadoom itd... To były czasy, a nie farma i szybki exp - omija się pół gry.

Opublikowano

tak jak w temacie i cz warto wrócić bo potrzeba jakiegoś harda :P

Jeżeli jesteś zwolennikiem powolnej gry, to owszem, jest sens powrotu. Ludzi gra sporo, bo sama czasem zaglądam i pobiję trochę.

Teraz bynajmniej idzie zarobić bez problemu na potrzebne rzeczy do farmienia/expienia.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Powiem tak... teraz PL to nie to samo, co wcześniej. Jeżeli ma się porównać dawne warunki gry z obecnymi, to teraz jest bardzo, bardzo łatwo się wybić, wyfarmić. Jak lubisz pograć troszkę dłużej, niż chwilkę, po czym masz już lvl cap, to zdecydowanie PL będzie dla Ciebie. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jeżeli jesteś zwolennikiem powolnej gry, to owszem, jest sens powrotu. Ludzi gra sporo, bo sama czasem zaglądam i pobiję trochę.

Teraz bynajmniej idzie zarobić bez problemu na potrzebne rzeczy do farmienia/expienia.

przynajmniej* ;)

Powiem tak... teraz PL to nie to samo, co wcześniej. Jeżeli ma się porównać dawne warunki gry z obecnymi, to teraz jest bardzo, bardzo łatwo się wybić, wyfarmić. Jak lubisz pograć troszkę dłużej, niż chwilkę, po czym masz już lvl cap, to zdecydowanie PL będzie dla Ciebie. :)

+ można się pośmiać z ludzi, którzy płaczą, że zabiło się ich na spocie :(

Opublikowano

Ajjjj a tu Cie zdziwię, bo o dziwo jestem z 'ery' EP1 i wszystko z EP2 jak i EP3 jest dla mnie całkiem nowe  :D

Ja pamiętam te czasy gdy dostawało się eventowke +0 i wszyscy byli zadowoleni + blok 100% i na procyn sie szlo, jakbym mógł zapomnieć te wszystkie zajęte spoty na Ghulah i Mumiach. <3   Taaak... to było coś ;p 

No to mówię że wtedy były czasy, teraz straszna lipa. nie doładujesz nie zagrasz/ 

@komak4 ty grałeś na PL ryckiem ? 

Deus vult

Opublikowano

No to mówię że wtedy były czasy, teraz straszna lipa. nie doładujesz nie zagrasz/ 

@komak4 ty grałeś na PL ryckiem ? 

Raczej mylisz się. Teraz nie doładujesz, a zagrasz, bo wszystko jest bardzo proste (w porównaniu do dawnych czasów...)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Last Chaos w obecnym czasie jest bardzo prostą grą . Wybić się jest bardzo łatwo, a jeśli jeszcze znajdziesz życzliwe osoby które Ci co nieco podpowiedzą to gra się naprawdę przyjemnie . Nie trzeba ładować PLN w grę jak to było kiedyś . Polecam znaleźć sobie grupe osób ( z tego co wiem to na PLu jest jeszcze troche wiekszych gildii które rekrutują, chodź nie jestem pewien  bo sam gram na EU ) z którymi będziesz się dogadywał a czas będzie Ci naprawdę miło płynął :) 

Opublikowano

Cashu na plu szkoda ładować bo co drugi polaczek będzie cie chciał oszukać więc szkoda nerwòw...

Ładować a kupować cash in game to dwie różne rzeczy polaczku.Jak załaduje to nikt go nie oszuka,bo ma swój cash.

Opublikowano

Płaczku?

Idioto...

Tylko każdy koto kupuje cah przeważnie go sella

Jeban śmieciu... a sposobòw źeby kogoś przypisać na straty jest wiele..

Chuju j****y płaczku haha jp.. pozdro dla j****ych polakòw...

Opublikowano

Płaczku?

Idioto...

Wracaj do książek,wakacje masz-rozumiem,ale umiejętność składania zdań i logicznego myślenia to chyba jedno z wymagań do zdania do 3 klasy szkoły podstawowej i wypadałoby już to w miarę ogarnąć.

Wyjechałeś sobie za granicę,gdzie traktują cię jak psa i się tym szczycisz?Gratuluję szacunku do swoich rodziców,dziadków i innych przodków,skoro ty Polakiem się nie czujesz.

Opublikowano

Płaczku?

Idioto...

nNCab.jpg

@Jeśli chce się pograć dłuższy czas wbijając lvl, dropiąc eq itp. to zawsze lepiej będzie wybrać globalny serwer. Celowo nie napisałem, że polski, bo na każdym globalnym będzie sporo osób i jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że serwer zwyczajnie padnie.

Prywatnego serwera o podobnych parametrach z taką samą lub większą ilością graczy nie znajdziesz.

Odkrywca
Opublikowano

Moim zdaniem, teraz o dobry serwer prywatny ciezko, PL to tez rozwiazanie poza tym jest latwiej niz kiedys. Chociaż to i tak już nie bedzie to samo... pamietne czasy full pt i na expa gdzies + TS (darcie japy jak lurowali po 10 mobow xD) , a teraz kazdy obkupi sie w pety p2 i leci solo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1. multum jednym slowem a w dwuch hmmm chyba nie wielu ;p

w "dwuch" to: kup słownik.

/Nie offtopuj ;)

Neoxyh

Odkrywca
Opublikowano

/Nie offtopuj ;)

Neoxyh

skoro off to go zamknij ;)

//Skoro offtop, to na razie ostrzegałem słownie.

Neoxyh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...