Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200 gemów za użycie Curse Voice.

Evasion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi-rez dał informację iż za zainstalowanie i uzycie programu Curse Voice w Smite przed 31 sierpnia

Otrzyma się kod w wysokości 200 gemów

To naprawdę wielka okazja żeby uzupełnić gemy, można użyć je na  skórki, do voice packa czy poprostu na jakąś pierdołę ;)

http://www.curse.com/news/smite/49603-curse-voice-and-smite-join-forces-claim-your-free

Opublikowano

Wystarczy że zainstalujesz, włączysz , mozesz byc sam, i zagrasz np. pratice jugnle, wyjdziesz i na email dostaniesz kod na 200 gems, ja wlasnie dostalem po 2min. :)

Opublikowano

Na jednym koncie w grze jeden kod, sprawdzałem, bo ten program pozwiązuję sie z SMITE jak włączysz gre :)

Opublikowano

Spróbuję na drugim lapku, połączę sie z netem sąsiada i zobaczę, czy dostanę następne 200 gemów :P

Ok daj znać, czy to zadziała :)

Opublikowano

Ten nowy dla Apollo

Kupiłem i polecam :D

A co do gemów to testowałem wielu rzeczy i niestety nie da rady użyć więcej niż 1 kodu na 1 koncie

Opublikowano

W sumie 200 gemów drogą nie chodzi :P

ps:Jaki skin polecacie ? Do 600gemów.

RAmerica

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Od razu mówię, żeby raczej nie próbować kombinować z kilkoma kodami, bo HiRez sobie to sprawdzi, idiota*i nie są i wiedzą, że zawsze się znajdą tacy napaleńcy co by tylko chcieli coś tylko dostać. Zresztą cieszcie się, że macie jeden kod niżeli nie mielibyście mieć nic. :P 

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Od razu mówię, żeby raczej nie próbować kombinować z kilkoma kodami, bo HiRez sobie to sprawdzi, idiota*i nie są i wiedzą, że zawsze się znajdą tacy napaleńcy co by tylko chcieli coś tylko dostać. Zresztą cieszcie się, że macie jeden kod niżeli nie mielibyście mieć nic. :P

Na konto można użyć tylko jeden kod z początkiem CV, więc whatever.

Opublikowano

Czyli da sie więcej wpisać kodow czy nie? Jeżeli tak to jak?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

RAmerica

Ten skin już posiadam ;DD Więcej niż 1 kodu nie da się użyć ponieważ są zabezpieczenia przed takim czymś:) Hi Rez wie co robi :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby była możliwość przesyłania komuś w prezencie własne gemy to można by było zrobić kilka kont i potem przelać wszystko na jedno.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, co trzeba zagrać aby dostać te gemsy?

Zagrałem co-opa arenę i nie przyszedł mi żaden mail z tym.

I to przychodzi na email na który się zarejestrowało konto w smite czy na konto które zarejestrowało się curse ?

Opublikowano

Musisz zarejestrować się na curse tym samym emailem co konto w smite.

Wtedy wejdź nawet w practice jungle i masz kod.

VNp6c2U.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...