Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pando Media Booster

Decav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nie mogę odinstalować programu Pando Media Booster , ponieważ nie mam go w Panelu Sterowania , Dodaj/Usuń program , jak go odinstalować , jest jakies narzędzie typu , Pando Media booster Remove Tool?

Opublikowano

skoro go nie masz w paneluu sterowania to moze go nie ma?

zobacz w procesach jak grasz w lola jak masz w procesach pmb.exe to masz jak nie to nie

­

Opublikowano

Jeżeli go nie masz w Programach, to jest jednoznaczne z tym, że musiałeś go już usunąć. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przy instalacji League of Legends ,  pando media booster instaluje się automatycznie.

Jeżeli go nie masz , sproboj naprawić lola i napisz czy coś dało :)

MASZ PROBLEM ? NAPISZ NA PW !

Opublikowano

Przy instalacji League of Legends ,  pando media booster instaluje się automatycznie.

Jeżeli go nie masz , sproboj naprawić lola i napisz czy coś dało :)

repair lola nic nie zrobił, a on tylko starci czas, pmb jest wtedy kiedy laguje ci sie tylko przy włączaniu gry, bo jeżeli trochę ping ci skonczył to na pewno nie jest to jego wina.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Właśnie mam problem taki , że w procesach mam pmb, ale najdziwniejsze jest to , że on jest już w procesach nawet jak w nic nie gram..

Opublikowano

Właśnie mam problem taki , że w procesach mam pmb, ale najdziwniejsze jest to , że on jest już w procesach nawet jak w nic nie gram..

Pewnie dlatego, że PMB włącza się przy włączaniu komputera...

Także nie mam PMB w remove toolach (w tym windowsowe dodaj/usuń), a w procesach jest.

Opublikowano

Pewnie dlatego, że PMB włącza się przy włączaniu komputera...

Także nie mam PMB w remove toolach (w tym windowsowe dodaj/usuń), a w procesach jest.

To jak się tego pozbyć?

Opublikowano

Pobierz CCleaner - tym programem usuniesz PMB ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Pobierz CCleaner - tym programem usuniesz PMB ;)

Jeżeli nie ma w Dodaj/usuń PMB to tam też nie będzie geniuszu. Zacytuję tutaj siebie:

Jednym z tych remove tooli był ccleaner.

Opublikowano

Jeżeli nie ma w Dodaj/usuń PMB to tam też nie będzie geniuszu. Zacytuję tutaj siebie:

Jednym z tych remove tooli był ccleaner.

Akurat geniuszu, w CCleanerze jest. :)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Wchodzisz w manager urządzeń, szukasz pmb.exe, klikasz prawym-> właściwości. Pokaże ci się ścieżka do tego pliku. Otwórz ten folder i sprawdź czy jest de-installer. Podpowiadam na czuja, nie wiem czy będzie, ale warto zobaczyć. Ja u siebie już wieki temu normalną drogą wywaliłem pmb więc jak jest teraz to pewny nie jestem

Opublikowano

Wchodzisz w manager urządzeń, szukasz pmb.exe, klikasz prawym-> właściwości. Pokaże ci się ścieżka do tego pliku. Otwórz ten folder i sprawdź czy jest de-installer. Podpowiadam na czuja, nie wiem czy będzie, ale warto zobaczyć. Ja u siebie już wieki temu normalną drogą wywaliłem pmb więc jak jest teraz to pewny nie jestem

No i gitara , dzięki za pomoc , faktycznie znajdował się tam de-installer , like za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...