Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na Voidzie?

Minnares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

O niedawna zaczęłam grać na Void Elsword i mam takie głupie pytanko odnośnie zarabiania na tym serwerze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A ja ze swojej strony polecam handel składnikami(świeża woda, żółty proszek, materiały do tworzenia potków, jedzenia i wód regenerujących manę), częste sprzedawanie dropu z plansz(głównie EQ). Można też wystawiać przedmioty elitarne i unikatowe na tablicy(ważne aby zbytnio nie zaniżać - bo wtedy inni też to zrobią - a po takim dominie, nie będzie na czym zarabiać). Na wyższych lvl'ach - sprzedawanie kostek(ew. wymiana na eldryty) z henira, składników, vesbitów, kamieni dualnych i eq z sekretów.

Suffcation37909.png

Opublikowano

@Haupikmen
No tak, tyle że bez odpowiedniego EQ ludzie będą zaliczać co serce, zgony. To się mija z celem. Aby dość do czegoś nawet w voidzie, nie ma drogi na skróty, trzeba EQ i tyle.

Suffcation37909.png

Opublikowano

Ja mam pierwsze lepsze EQ zdobyte z plansz i jakoś nigdy nie umieram. Tylko kiedy poszedłem pierwszy raz na Serce umarłem z dwa razy, ale potem zacząłem ogarniać te ataki Karis i zawsze zostawało mi ok. 75% HP bez żadnej śmierci. Oczywiście trzeba mieć grupkę min. 3 osobową, ale na dobieraniu nie trudno o nią. Dodatkowo przy spamowaniu Serca można zdobyć monetki i sprzedawać te avatary.

• 2 lata później...
Opublikowano

Albo wydawać też można Realny  Hajs xD na różne itemki ale z tego co pamiętam o oq to tam Łatwo wszystko sie kręci w okół Wyglądu Postac Avataru i różnych blasków :D chodz bez tego tez sie fajnie gra jak ktos Umie Pvp robic to cisnie nawet z Lamerskim Avatarem co kazdy go dostał z Evantu np Hallowen xD 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...