Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia fabryczne?

PanLisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zwracam się do was z pytaniem, czy jak w konsoli PS3, usunę ustawienia fabryczne - czy będę mógł stworzyć nowe konto w PSN? Jest lekka lipa, bo do obecnego nie znam hasła, ale mam ''zapamiętaj'' ;x. Chodzi o to, że mam 12GB, a chciałem zagrać w GTA V, a po usunięciu wszystkiego nadal nie mam miejsca. Daję limit przez tydzień. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Będziesz mógł utworzyć nowe konto, możesz mieć jednocześnie 16 kont na swojej konsoli.

Czy będzie to działało na tej samej zasadzie, jakbym kupił nową konsolę? Gdyby się dało zrobić inne konto nie miałbym problemu, ALE nie pamiętam hasła. I chcę zrobić nowe główne konto z własnym e'mailem.

Opublikowano

Czy będzie to działało na tej samej zasadzie, jakbym kupił nową konsolę? Gdyby się dało zrobić inne konto nie miałbym problemu, ALE nie pamiętam hasła. I chcę zrobić nowe główne konto z własnym e'mailem.

Dokładnie tak.

Pamiętaj tylko, że jeśli jesteś osobą niepełnoletnią to najlepiej ustaw sobie inny rok urodzenia, tak abyś pamiętał w razie czego przy opcji przypomnienia hasła. Jeśli tego nie zrobisz to istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie pograsz w niektóre gry po sieci, które są rzekomo dla dorosłych ;)

Zrób sobie nowy profil na PS3 to będziesz mógł zrobić kolejne konto. ;)

To nic nie da, autor tematu chce wyczyścić konsolę żeby mu GTA V się zainstalowało  (chyba?) ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dokładnie tak.

Pamiętaj tylko, że jeśli jesteś osobą niepełnoletnią to najlepiej ustaw sobie inny rok urodzenia, tak abyś pamiętał w razie czego przy opcji przypomnienia hasła. Jeśli tego nie zrobisz to istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie pograsz w niektóre gry po sieci, które są rzekomo dla dorosłych ;)

To nic nie da, autor tematu chce wyczyścić konsolę żeby mu GTA V się zainstalowało  (chyba?) ;)

Tak! Bardzo Ci dziękuje zaraz sprawdzam.

Opublikowano

Nie czytasz tego co ja piszę. NIE PAMIĘTAM HASŁA = NIE MOGĘ.