Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Księga przywołania - Dyskusja

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

416711405087559850633.jpg

Drogi NosGraczu!

Czym byłyby przygody bez Twojego NosKumpla, który towarzyszy Ci podczas wszystkich niebezpieczeństw i wspiera Cię w chwilach grozy?

Od teraz, dzięki Księdze Przywoływania, w każdej chwili możesz przywołać swojego NosKumpla – gdziekolwiek jesteś! Odwiedziny w Mini-landzie należą już do przeszłości!

[Jak jej użyć?]

Po wybraniu zwierzaka lub partnera i użyciu księgi w Twoich informacjach o postaci pojawi się nowy symbol NosKumpla. Twój zwierzak albo partner natychmiast zjawi się przy Tobie.

Wystarczy kliknąć na przycisk „Odeślij“ w menu NosKumpla, by ten powrócił do Mini-landu.

[uwaga]

Nie możesz wzywać towarzyszy, którzy już są przy Tobie. Księga Przywoływania przywołuje tylko jednego NosKumpla. Jeśli chcesz przywołać ich więcej, potrzebujesz dodatkowej księgi.

A teraz jazda! Czym prędzej zdobądź Księgę Przywoływania NosKumpla i już nigdy nie bądź sam – gdziekolwiek się znajdziesz!

Dobrej zabawy życzy Ci,

Zespół NosTale

------------------------------------------------------------

Co o tym myślicie? Bo jak dla mnie to jakaś głupota wydać 79ND na natychmiastowe przywołanie skoro dzwonek do ml to jakieś 500g, czy coś koło tego (Dawno kupowałem i nie pamiętam)...

giphy.gif

Opublikowano

Dzwoneczki takie drogie są, że trzeba iść kupować ND.

Kolejny bajer dla osób, które nie mają na co pieniędzy wydawać. Bezsensowny item, ale GameForge raczej tego nie wymyśliło, więc obwiniać ich nie można.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Pomysł fajny mieli koreańcy, u nich pewnie zdobywa się to za free z misji, ale GF musi swoje zarobić ._.

Opublikowano

Miało by to sens gdyby jedna księga (która wygląda jak zwój) była na stałe... Tak jak ktoś napisał dzwoneczek 500g więc wtf.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Jezeli item bedzie przywolywal pety na lod, rajdach, bb , to go chetnie kupie ! , teraz drop na 80 lvl bedzie mozna zbierac bokserem 1 lvl co kazda fale :)

1385975953-U914647.png

Opublikowano

pawix. To jest na stale.

Z tego co zrozumiałem to jedno razowego użytku, wtopa :D ale i tak nadal uważam że to nie ma sensu bo są lalki które też ci peta odrodzą od razu jak padnie....

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Dla mnie strasznie niepewne jest to, bo jeżeli dobrze zrozumiałem możemy mieć klika petów na raz?

Jeśli chcesz przywołać ich więcej, potrzebujesz dodatkowej księgi.

Chodzi o to, że jedną księge przypisujesz np do fibiego i nie możesz jej przypisać już do żadnego innego peta. Potem jeżeli chcesz zmienić z fibiego na puszka już nie możesz tylko musisz mieć drugą księgę i wtedy dwa pety mają przypisaną księgę ale tylko jednego możesz przywołać. NIe wiem jak to działa jak już masz np Fibiego przy sobie i chcesz przywołać Puszka to czy jeden znika i drugi się pojawia czy po prostu wyskakuje powiadomienie, że nie możesz nikogo więcej przywołać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...