Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LKS?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema na lolkingu jest ten caly wykresi o co w nim chodzi?

jak mam wygranego rankeda i moje staty szalu nie robia np mam 4/3/5 to i tak moj skill leci w gore a jesli gram rankeda i przegram ale mam staty 14/4/10 to skill leci w dol.

a np dzisiaj gralem rankeda przegralem i mialem staty 4/6/2 no i moj lks utrzymuje sie na normalnym poziomie taki jaki byl

co robic zeby ten poziom rosl caly czas?

jbc to moj nick na lolu: remo13

Age is just a number :)

Opublikowano

Wygrywasz - idzie w górę, natomiast jeśli przegrywasz - idzie dół. Musisz też nie raz poczekać aż Twój lolking odświeży statystyki. :)

Opublikowano

na pewno tak nie jest, bo jak mowilem nieraz jak przegrywam to tez idzie w gore albo zostaje tak jak bylo...

Opublikowano

aha, to porypane lekko. bo to niby ocenia skilla twojego a to gowno. na jakiej stronie mozna lepiej sprawdzic skilla na podstawie umiejetnosci a nie lp?

Opublikowano

Ten wykres to jest takie niby twoje MMR. Nie patrz na to ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

aha, to porypane lekko. bo to niby ocenia skilla twojego a to gowno. na jakiej stronie mozna lepiej sprawdzic skilla na podstawie umiejetnosci a nie lp?

Jeżeli jesteś w silverze to znaczy, że twoje umiejętności są na poziomie silvera. baj

@down

tak

Opublikowano

Jeżeli jesteś w silverze to znaczy, że twoje umiejętności są na poziomie silvera. baj

to czyli ty odrazu byles w diamencie tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...