Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów (2050+sub)/administracja TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym się zaoferować wraz z moim kanałem w pomocy na serwerze, co przez to rozumiem? Rozumiem przez to reklamę danego serwera w postaci let's playów, zapowiedzi, game playów itp.

Nazwa mojego kanału "AdaMPCforumambi" lub "Fallgord" jak kto woli :)

Co do wszystkich ustaleń co do nagrywania, wynagrodzenia proszę pisać na GG: 47094524

Dodatkowo oferuję pomoc przy tworzeniu/administrowaniu/poprawce lub prowadzeniu od podstaw tsa.

Myślisz, że mogę coś wskórać na Twoim serwerze teamspeak lub w grze po przez reklamę?!
Pisz śmiało na podane wyżej GG.

Co do mojej osoby trochę więcej:

- Mam 17 lat

- Nie jestem dzieckiem, które niewiadomo co sobie uważa, czy też odraża innych ludzi, tak więc śmiało można ze mną porozmawiać

- Mieszkam w Łodzi(to tak dodatkowo)

- Staram się odpowiadać w miarę możliwości na wszystkie pytania itd.

Opublikowano

Nie polecam , mentalnie gimbuś.

Mmm, po czym wnioskujesz panie siwy? Po tym że wyleciałeś z teamu przez swoje nieróbstwo+bycie gimbem? Każdy wie, że mentalnie to raczej ty jesteś gimbem siwy :) Pozdro ;)

Opublikowano

Jeśli chcesz i widzęże masz możliwości mogę Ci zahostowaćserwer TeamSpeak3. Ilość slotów jak dla Cb będzie jakaś większa bo na YT możesz nieźle go zareklamować. Więc jak chcesz serwer TeamSpeak3 swój publik zgłoś siędo mnie na PW. Zresztą zaraz może napisze na GG do Cb to siędogadamy :)

Polecam Pana.

Opublikowano

Mmm, po czym wnioskujesz panie siwy? Po tym że wyleciałeś z teamu przez swoje nieróbstwo+bycie gimbem? Każdy wie, że mentalnie to raczej ty jesteś gimbem siwy :) Pozdro ;)

Jak ja to nie siwy o.0. I z jakiego teamu Siwy wyleciał ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...