Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z kopiowaniem itemów

Dyrektor siur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi Ci o kopiowanie itemów na serwerach DayZ ?

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Napiszę mi ktoś jak bugować itemy?bo wiem że można,bo koleś na serwie bugował.

Podaj gdzie chcesz ''bugować'' te itemki. MTA czy SAMP ? Podaj konkretny serwer. Z tymi informacjami co podałeś nie możemy Ci pomóc.

Opublikowano

Aktualnie nie ma cheatów do MTA. Możliwe że ten koleś zrobił swojego tak jak mutek galaretkę albo na serwerze był wgrany jego skrypt w którym ukrył komendy na latanie itd. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

Więc są czy nie ? bo na początku napisałeś że nie ma a ppotrm że są

ten o skrypcie to nie bo  grał na tym cheacie na ruskich serwach

Bugował w sensie, że kopiował te itemy tak ? Może znalazł jakąś ''dziurę'' w gamemode wgranym na serwer i mógł je kopiować.

Opublikowano

Więc są czy nie ? bo na początku napisałeś że nie ma a ppotrm że są

ten o skrypcie to nie bo  grał na tym cheacie na ruskich serwach

Ludzie tworzą cheaty ale ich nikomu nie udostępniają więc oficjalnie nie ma cheatów. Nie licz że ktoś zrobi Ci za darmo.

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o kopiowanie.

W takim razie ten twój ''kolega'' musiał znaleźć jakiegoś buga w gamemodzie na tym serwerze, jeżeli jest to autorski GM to nikt ci nie jest w stanie powiedzieć jakie on ma bugi. Musisz poszukać sam albo zapytać tego kolegi. Cheatów na ''kopiowanie'' w internecie udostępnionych nie ma.

Opublikowano

Matko on grał na cheatach ale ja nie chce tego cheata bo chce bug na kopiowanie itemów,kumasz ?

No nie ma cheata żeby skopiować itemy, jest po prostu dziura w gamemodzie i tyle, a jeśli nie jest to jakiś ogólnodostępny gm to nikt ci nie zgadnie gdzie ta dziura jest.

Opublikowano

Matko on grał na cheatach ale ja nie chce tego cheata bo chce bug na kopiowanie itemów,kumasz ?

Kiedyś był bug : Podchodzicie w 2 do namiotu otwieracie go w jednym czasie i bierzecie 1 item w tym samym momencie ale nie wiem czy to jeszcze działa możesz spróbować. Wiem że była kiedyś na paru serwerach blokada na to. Albo był też sposób wywalasz item, odpinasz kabel od routera i go podnosisz po czym podpinasz router ale to też było blokowane. Zawsze możesz spróbować czy to działa.

Opublikowano

Kiedyś był bug : Podchodzicie w 2 do namiotu otwieracie go w jednym czasie i bierzecie 1 item w tym samym momencie ale nie wiem czy to jeszcze działa możesz spróbować. Wiem że była kiedyś na paru serwerach blokada na to. Albo był też sposób wywalasz item, odpinasz kabel od routera i go podnosisz po czym podpinasz router ale to też było blokowane. Zawsze możesz spróbować czy to działa.

Ten pierwszy bug z namiotem już jest zablokowany w połowie gamemodów, ten z routerem prawdopodobnie działa na serwerach z pingiem +150. Sam testowałem ten z odłączaniem routera i działało. 

Co do tematu to cheatów na to nie ma udostępnionych w necie więc możesz spróbować sposobu z routerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...