Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena strony HTML CSS

Bergu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Stworzyłem prostą stronę dla mojego znajomego mającego firmę z haftem komputerowym. Niestety nie wiem za ile ją sprzedać. Możecie napisać ile według Was jest ona warta?

Wklejam link nie w celu reklamy, lecz wyceny: www.nadar.pl

Opublikowano

what? 400 zł za to? Jeśli się ten gość zgodzi to straci 400 zł a ty zyskasz więc dla ciebie lepiej :P Ja bym to może za 100 sprzedał. Przecież tu nic nie ma. Standardowa czcionka która jest brzydka. Duże te elementy jakieś ta cała strona kolorystycznie chyba nie pasuję. Krzywo belka z menu względem tego boxa na wiadomości. Mi się ona nie podoba.

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

20 złoty za 20 minut roboty - uczciwa cena. 

No chyba, że szukasz łosia to wołasz trzycyfrówki.

Szczytem techniki nie jest, ale chyba to co firma potrzebuje to jest zawarte- powinno wystarczyć.

Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
~ Albert Einstein

Opublikowano

Tu się zgadzam z goukan, nic specjalnego, żeby dawać za to 400zł, za to wiem też, że chwilę czasu schodzi z zabawą, żeby to jakoś ładnie wyglądało, a więc, bzikus, 20zł to zbyt niska cena ;)

C++ - uczę się... :(

Opublikowano

Żal mi byłoby brać za takie coś pieniądze. Na prawdę.

Nie wiem czy to wina mojego telefonu. Ale tam nic specjalnego nie ma. To nie wygląda ładnie.

gamedevmania.com

Opublikowano

Szczerze mówiąc taką stronę robią 16-letni uczniowie na zajęciach informatycznych za darmo, więc nie wiem czy takie coś można w ogóle sprzedać. 

Opublikowano

Szczerze mówiąc taką stronę robią 16-letni uczniowie na zajęciach informatycznych za darmo, więc nie wiem czy takie coś można w ogóle sprzedać.

Pytał o wycene a nie o hejty. Jeżeli jesteś taki mądry pokaż nam swoje prace a nie spamisz hejtami , które nic nie wnoszą do tematu.

Za +/- 50zł ja sprzedaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...