Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niebieski kolor okienek taki jak na ravia

Wilczyduch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka postanowiłem dodać na serwer coś nowego i wpadłem na pomyśł żeby dodać niebieski kolor okienek taki jak na ravia bo troszke sie nudzi ciągle ten sam kolorek jak na globalu więc prosze o pomoc. Dokładnie chodzi mi o to jaki plik odpowiada za te okienka i może jakiś plik do pobrania z niebiskim kolorem tak jak na wspomnianym priv.

Opublikowano

Nie rób z gościa idioty.. Ravia ma standardowe keye tylko zmienione rozszerzenia.

Myśle że dasz sobie rade z wrzucaniem. :p

http://speedy.sh/VdB7W/Ravia.7z

http://screenshooter.net/6805241/eputiue
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra po małej przerwie powracam do składania mojego serwera... jednak jest problem z tymi okienkami bo mi się bugują :/ jak dodam HUD z ravia to mi się albo okienka gildii zacinają albo handlarze nie działają. Do tego nazwy języków się zmieniają czego też bym nie chciał jeśli macie jakieś propozycje czym rozpakować te nwm jak to nazwać podpliki czy jednak robić własny HUD to piszcie z góry dzięki.

Opublikowano

Najlepiej zrób własną grafikę. Jeśli nie idzie Ci z grafiką za dobrze, to w programie Gimp możesz skorzystać z Barwienia.
Jeśli chcesz zrobić przeźroczysty Toolbar, możesz zmienić jego widoczność na 50%. JU KEN CZENDŻ DE ŁORLD :D

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...