Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

R.I.P Enforcevip, jebane zjeby.

Tytus Bomba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Apeluje o usunięcie całego enfrocevip z tego forum. Sam osobiście jestem kumatą osobą i znalazłem to sam prawie miesiąc temu. Z nikim się nie dzieliłem, nie mówiłem. Robiłem to dla dobra całej społeczności ludzi, którzy to posiadali. Tym mniej osób ma, tym lepiej dla wszystkich.Tak jak wiele osób pisało znalezienie tego samemu zajmowało nie więcej niż trzy minuty. Osobiście uważam, że udostępnianie takich rzeczy publicznie nie jest dobrym pomysłem, a sprawi to tylko to, że ludzie z botoflegends.com się tym zainteresują i załatają tą dziurę.

Proszę was o usunięcie tego z forum raz na zawsze i banowanie ludzi, którzy będą oferować udostępnienie. 

Mam nadzieję, że wiele osób mnie popiera i może uda nam się jakoś zapobiec temu.

Dziękuję za uwagę.

Opublikowano

Apeluje o usunięcie całego enfrocevip z tego forum. Sam osobiście jestem kumatą osobą i znalazłem to sam prawie miesiąc temu. Z nikim się nie dzieliłem, nie mówiłem. Robiłem to dla dobra całej społeczności ludzi, którzy to posiadali. Tym mniej osób ma, tym lepiej dla wszystkich.Tak jak wiele osób pisało znalezienie tego samemu zajmowało nie więcej niż trzy minuty. Osobiście uważam, że udostępnianie takich rzeczy publicznie nie jest dobrym pomysłem, a sprawi to tylko to, że ludzie z botoflegends.com się tym zainteresują i załatają tą dziurę.

Proszę was o usunięcie tego z forum raz na zawsze i banowanie ludzi, którzy będą oferować udostępnienie. 

Mam nadzieję, że wiele osób mnie popiera i może uda nam się jakoś zapobiec temu.

Dziękuję za uwagę.

To ktoś  wrzuci to na upload i na PW będzie rozdawać jezu.

To niech załatają diamenciki zdążymy wbić.

Opublikowano

Kolego ale na tym enforcevip niektóre skrypty i tak nie działają w pełni, Evadee nie działa crackowane nawet, SAC: R nie lasthituje, nie wiem po co spina :) Owszem gimby się na to rzucą ale jak ogarną że większość rzeczy nie lata to się wkurwią. Wtedy będzie spamik na forum a co za tym idzie, przestaną tego używać :)

Opublikowano

Czegos tu nierozumiem?

Skoro piszesz

Tak jak wiele osób pisało znalezienie tego samemu zajmowało nie więcej niż trzy minuty.

Dziękuję za uwagę.

To czemu sami ludzie z botoflegends nie moga tego znaleść?

Wyczuwam tutaj ból dupy

Opublikowano

Kolego ale na tym enforcevip niektóre skrypty i tak nie działają w pełni, Evadee nie działa crackowane nawet, SAC: R nie lasthituje, nie wiem po co spina :) Owszem gimby się na to rzucą ale jak ogarną że większość rzeczy nie lata to się wkurwią. Wtedy będzie spamik na forum a co za tym idzie, przestaną tego używać :)

Wszystko działa.

Dlatego e*pvp zawsze będzie górować nad MPC, to co jest private MA ZOSTAĆ private.

Opublikowano

Kwesta czasu, żeby twórcy enforcevip to ogarneli.

@top ból dupy masz, ze cebulaki maja za free a ty musisz płacić za vipa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...