Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W który najpierw?

ad0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie. Zawsze robi się linię dla X tieru. Nie patrz na niższe, bo one mają mniejsze znaczenie.

Opublikowano

w niemieckich omijaj leo szerokim lukiem :D

Leo to bardzo dobry czołg (przed wczoraj się dowiedziałem). Do tego ma dostać buffa.

Opublikowano

Bo k***a grać nie potrafisz, ogarnięty gracz robi zajebiste wyniki.

Jest to drugi stb-1

E-75 lepszy od E100 ;)

Od kiedy IX t jest lepszy od X? xD

Ogólnie to bym Ci polecił iść w Leopard'a 1, bo jak @Juri. wspomniał na dostać buffa do przeładowania działa. Jeżeli chcesz iść dalej rozwijać linia po PZ. IV H. to kieruj się w E-50M, bo medy odkrywają lepszą rolę co niektóre czołgi ciężkie i są wykorzystywane do CW.

Opublikowano

Od kiedy IX t jest lepszy od X? xD

Ogólnie to bym Ci polecił iść w Leopard'a 1, bo jak @Juri. wspomniał na dostać buffa do przeładowania działa. Jeżeli chcesz iść dalej rozwijać linia po PZ. IV H. to kieruj się w E-50M, bo medy odkrywają lepszą rolę co niektóre czołgi ciężkie i są wykorzystywane do CW.

Mi się lepiej grało i mojemu ojcu E-75 niż E100.

Nie chodzi mi, że E100 gorsza.

E-75 jak rzuci na 9t ma wspaniały pancerz, działko bez golda kata wszystko.

E100 bez golda na trolu jest słaby ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Mam E-100 i powiem wam, że taka jedna bitwa z trollem kosztuje mnie w najlepszym razie 50 tyś. w plecy w najgorszym było chyba coś ze 150 tyś. :D

vnm1k.png

Opublikowano

Mi się lepiej grało i mojemu ojcu E-75 niż E100.

Nie chodzi mi, że E100 gorsza.

E-75 jak rzuci na 9t ma wspaniały pancerz, działko bez golda kata wszystko.

E100 bez golda na trolu jest słaby ;)

Jeśli nie wiesz gdzie strzelać.

Leopard ma dostać buffa do działa, ale to przecież nie aż taki duży buff..

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jeśli nie wiesz gdzie strzelać.

Leopard ma dostać buffa do działa, ale to przecież nie aż taki duży buff..

Masz E-100? Tym czołgiem nie da grać bez golda. 230 peny nie starcza na medy, nie mówiąc o HT'kach, czy TD'kach. Jeśli go masz, to zapraszam na pojedynek ;)

Opublikowano

Masz E-100? Tym czołgiem nie da grać bez golda. 230 peny nie starcza na medy, nie mówiąc o HT'kach, czy TD'kach. Jeśli go masz, to zapraszam na pojedynek ;)

Gold jest tylko potrzebny od przodu, by przebić czołgi. Od boku HC nie wchodzą, a AP'ki na spokojnie dają radę MT czy niektórym TD'ką.

Opublikowano

Gold jest tylko potrzebny od przodu, by przebić czołgi. Od boku HC nie wchodzą, a AP'ki na spokojnie dają radę MT czy niektórym TD'ką.

Niektóre TD = WTF. To nie jest med, żeby objeżdżać czołgi i w bok im strzelać, za rzadko takie sytuacje się zdarzają. To czołg do 1 linii, gold jest tak samo ważny, jak na Twojej 90.

Opublikowano

@Juri niechodzi mi o to ze leo to zly czolg tylko ze newbie nie ogarnie jazdy lekkim kartonowym czolgiem który o dziwo dingnął mi pare razy lepiej zeby robil sb ruskie medy albo linie do e50m

Opublikowano

@ad0n Do autora, jeśli jesteś początkującym graczem( wnioskuje z tematu, że tak) idź lepiej już w HT( tu polecam linia do e100, zanim się rozkręcisz będziesz lepiej ogarniał grę( czołgi vk 3601 h grałem nią jak zaczynałem grę jako pomidor dobry czołg, potem tiger daje rade, king tiger zajebisty czołg  działo miód i orzeszki:d, e-75 fajny no i e100 pier*olniecie ma)  linia do e100 jest w dzisiejszych czasach golda lepsza niż linia Mausa, ktoś ma ci zaje*bac to i tak zajebie, a e100 na goldzie vs maus to jest 4 strzały i mausa nie ma + to, że też ma pancerz i jest szybsza. W medy niemieckie się nie pakuj, a zwłaszcza leopardy, linia zsrr medów więcej wybacza. Sam teraz robię linie mausa bo chcę go mieć jako zabawkę w garażu:) vk na 8 tierze do mausa jest słaba, 1vs1 z tigerem  2 zero startu.

Opublikowano

@ad0n Do autora, jeśli jesteś początkującym graczem( wnioskuje z tematu, że tak) idź lepiej już w HT( tu polecam linia do e100, zanim się rozkręcisz będziesz lepiej ogarniał grę( czołgi vk 3601 h grałem nią jak zaczynałem grę jako pomidor dobry czołg, potem tiger daje rade, king tiger z*******y czołg  działo miód i orzeszki:d, e-75 fajny no i e100 pier*olniecie ma)  linia do e100 jest w dzisiejszych czasach golda lepsza niż linia Mausa, ktoś ma ci zaje*bac to i tak zajebie, a e100 na goldzie vs maus to jest 4 strzały i mausa nie ma + to, że też ma pancerz i jest szybsza. W medy niemieckie się nie pakuj, a zwłaszcza leopardy, linia zsrr medów więcej wybacza. Sam teraz robię linie mausa bo chcę go mieć jako zabawkę w garażu:) vk na 8 tierze do mausa jest słaba, 1vs1 z tigerem  2 zero startu.

Jako początkującemu linia E100 to tragedia. Zapewniam Ciebie, że nie będzie potrafił grać Tigerem i ciągle będzie padał jako pierwszy, bo ten czołg po skątowaniu się przebiją bez problemu VIt. Potem, by sobie poradził + zdobywałby nowe umiejętności i po wbiciu E100 załamał, by się penetracją na AP, a wątpię, by używał złotka, a dodatkowo szukałby klanu, który gra CW, a E100 ma słabe zastosowanie na CW. Dlatego jako nowym graczom polecą się linię do IS-7, bo wciąż jest brany na CW + dodatkowo pancerz wybacza wiele. Jeżeli dalej byłby chętny to linia Leopard 1 lub E-50M, bo są to medy. :)

Opublikowano

Jako początkującemu linia E100 to tragedia. Zapewniam Ciebie, że nie będzie potrafił grać Tigerem i ciągle będzie padał jako pierwszy, bo ten czołg po skątowaniu się przebiją bez problemu VIt. Potem, by sobie poradził + zdobywałby nowe umiejętności i po wbiciu E100 załamał, by się penetracją na AP, a wątpię, by używał złotka, a dodatkowo szukałby klanu, który gra CW, a E100 ma słabe zastosowanie na CW. Dlatego jako nowym graczom polecą się linię do IS-7, bo wciąż jest brany na CW + dodatkowo pancerz wybacza wiele. Jeżeli dalej byłby chętny to linia Leopard 1 lub E-50M, bo są to medy. :)

Hahahahhaha Leopard 1 dla nowego gracza ? To jest najtrudniejszy med do ogarnięcia w grze, a ty mu go podajesz nowemu ? :D

Jak masz iść w medy to ruskie są łatwe do ogarnięcia. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Hahah dobry joke:D Przeczytałeś to, że autor mówi o niemieckim drzewku to mu doradziłem, jakby napisał w co ma w ogóle iść to też bym mu napisał is7. Zanim on będzie szedł na CW musi umieć grać, a nie posiadać czołgi to za ten czas zrobi sobie parę X użytecznych na CW:)  Ta rada z leopardem dla nowego to też nieźle. Każdy nowy gracz powinien iść w bardziej opancerzone czołgi dla własnego dobra.

P.S. Mam linie e100 mi się nią dobrze grało i robiłem ja jako 1(dochodząc do X tieru już chyba każdy wie gdzie walić w weakspoty, jeśli nie to niech da sobie spokój z X), tiger słaby? rld teraz  ma z 6 sekund więc 6 tiery schodzą w mniej niż 20 sekund, jeśli dostanie po dupie parę razy nauczy się grać rozważnie i będzie myślał:D Pozdro

Opublikowano

Hahah dobry joke:D Przeczytałeś to, że autor mówi o niemieckim drzewku to mu doradziłem, jakby napisał w co ma w ogóle iść to też bym mu napisał is7. Zanim on będzie szedł na CW musi umieć grać, a nie posiadać czołgi to za ten czas zrobi sobie parę X użytecznych na CW:)  Ta rada z leopardem dla nowego to też nieźle. Każdy nowy gracz powinien iść w bardziej opancerzone czołgi dla własnego dobra.

P.S. Mam linie e100 mi się nią dobrze grało i robiłem ja jako 1(dochodząc do X tieru już chyba każdy wie gdzie walić w weakspoty, jeśli nie to niech da sobie spokój z X), tiger słaby? rld teraz  ma z 6 sekund więc 6 tiery schodzą w mniej niż 20 sekund, jeśli dostanie po dupie parę razy nauczy się grać rozważnie i będzie myślał :D Pozdro

To czy po tym jak dostanie po dupie będzie myślał, zależy od niego. Są gracze którzy dostają w d*** nawet paredziesiąt tysięcy razy, i nic się nie uczą.

Opublikowano

To czy po tym jak dostanie po dupie będzie myślał, zależy od niego. Są gracze którzy dostają w d*** nawet paredziesiąt tysięcy razy, i nic się nie uczą.

No to taki to już jest "upośledzony", albo ma 5 lat. Tacy  powinni przestać w to grać.

Opublikowano

No to taki to już jest "upośledzony", albo ma 5 lat. Tacy  powinni przestać w to grać.

5 lat? To @Juri. chyba wcześnie urodzony został. Wiek nie ma znaczenia, wierz mi. A nie przestają grać, bo to sprawia im przyjemność. Tak. To prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...