Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W który najpierw?

ad0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahah dobry joke:D Przeczytałeś to, że autor mówi o niemieckim drzewku to mu doradziłem, jakby napisał w co ma w ogóle iść to też bym mu napisał is7. Zanim on będzie szedł na CW musi umieć grać, a nie posiadać czołgi to za ten czas zrobi sobie parę X użytecznych na CW:)  Ta rada z leopardem dla nowego to też nieźle. Każdy nowy gracz powinien iść w bardziej opancerzone czołgi dla własnego dobra.

P.S. Mam linie e100 mi się nią dobrze grało i robiłem ja jako 1(dochodząc do X tieru już chyba każdy wie gdzie walić w weakspoty, jeśli nie to niech da sobie spokój z X), tiger słaby? rld teraz  ma z 6 sekund więc 6 tiery schodzą w mniej niż 20 sekund, jeśli dostanie po dupie parę razy nauczy się grać rozważnie i będzie myślał :D Pozdro

Zrozum, że E100 nie ma zastosowania na CW, wiec podałem mu IS'a-7. Jako pierwsza dycha raczej najlepsza nie jest i są lepsze typu IS-7 czy E5 lub ewentualnie med T-62A. Tiger jedynie co ma dobrego to HP oraz działo i nic więcej.

Opublikowano

Zrozum, że E100 nie ma zastosowania na CW, wiec podałem mu IS'a-7. Jako pierwsza dycha raczej najlepsza nie jest i są lepsze typu IS-7 czy E5 lub ewentualnie med T-62A. Tiger jedynie co ma dobrego to HP oraz działo i nic więcej.

Ostatnio ma, jako niszczarka ^^

BTW skąd wiesz, że nie ma ? Znasz taktyki wszystkich klanów ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Tłumaczysz mi jakbym nie gral w wota, bądź miał czerwone staty, autor zadał pytanie to dostał odpowiedź, to samo jak Ty odpowiadasz w innym temacie i proponujesz , żeby człowiek kupił sobie od razu na starcie gry w, którą nie grał czołg 8 tieru(to jest zbrodnia przeciwko normalnym graczom). E100 po coś jest w grze dla mnie to dobry czołg, a na goldzie ryje banie. Wiesz granie cw w klanach się różni i zależy kto rozstawia i pod jaki tryb.

Opublikowano

Dobra ok. Tylko ludzie spojrzcie najpierw w drzewko a potem odpowiadajcie. Pisze ze mam Pz IV H i pytam w ktora vk isc pierwsza. A wy mi tu wyjezdzacie z isami i medami. isa mam prawie zrobionego i chce pograc niemcami. u francuzow m4 45 i elc. Wiec poczatkujacy raczej nie jestem....

Pozatym z pz4H nie da sie pojsc w pantery itd.

Opublikowano

Dobra ok. Tylko ludzie spojrzcie najpierw w drzewko a potem odpowiadajcie. Pisze ze mam Pz IV H i pytam w ktora vk isc pierwsza. A wy mi tu wyjezdzacie z isami i medami. isa mam prawie zrobionego i chce pograc niemcami. u francuzow m4 45 i elc. Wiec poczatkujacy raczej nie jestem....

Idź w Mausa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...