Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 5 100%

devilerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zabrałem się za zrobienie 100% gry, i nie wiem dlaczego ale występuje coś takiego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/00db14aa9e18809c.html

W jednym miejscu pisze, że mam 39 nieznajomych i dziwaków, a w drugim (i w grze też) pisze ze mam 14.(???) Na dodatek u zadnego innego bohatera nie mam do zrobienia zadnej misji tylko u franklina mam napisane "1" i myślę że jest to oddanie elementów statku kosmicznego ponieważ na mapie nie mam zaznaczonego żadnego miejsca w którym mógłbym rozpocząć misję..

Opublikowano

To chyba nie wszystkie zalicza. Gra jakby ma zapisane jakie misje zaliczy do tych 100%. A najwyraźniej ty wykonałeś te które nie zalicza.

Franklinem zadzwoń to Tonyi to ci misje z holowaniem rozpocznie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

No tak by  uzyskać 100% gry musisz skorzystać z każdej dostępnej rozrywki jaką masz podaną w Hobby i rozrywka
a Nieznajomi i Dziwacy są to takie jak by poboczne misje które wykonujesz różnymi postaciami w zależności od misji która dla kogo 
Zwiedzaj cają cały świat gta i szukaj miejsc z "nieznajomymi i dziwakami " 

PS
na internecie widziałem sporo ston na których masz dokładnie zaznaczone lokalizacje wszystkich pobocznych misji,Hobby,dziwacy itd...

31221228212853220747.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...