Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latrios.eu [Dedyk] [Easy]

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam serwa , szkoda czasu i nerwów za kazdym razem jak używam TP to wywala z gry a jak chciałem sie tele do AV1 to zbugowało postac strata czasu

Opublikowano

nie polecam serwa , szkoda czasu i nerwów za kazdym razem jak używam TP to wywala z gry a jak chciałem sie tele do AV1 to zbugowało postac strata czasu

Istnieje coś takiego jak patcher.

Opublikowano

Szajs jakiś mało jeszcze jeden czub z waszego serwera wejdzie na exorie i zacznie ten syf reklamować pogadamy inaczej

//team ten sam ???

Opublikowano

Szajs jakiś mało jeszcze jeden czub z waszego serwera wejdzie na exorie i zacznie ten syf reklamować pogadamy inaczej

//team ten sam ???

No i tą groźbą przesadziłeś.  Nikt od nas nie reklamuje serwera na tym waszym serwerze, daruj sobie.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

//team ten sam ???

pliczki waszego serwera za chwile będą w dziale pliki serwerowe:)

jak z liczbą online, przebijacie się przez 500?

Opublikowano

pliczki waszego serwera za chwile będą w dziale pliki serwerowe:)

jak z liczbą online, przebijacie się przez 500?

Powinniśmy, niedługo już ruszamy z reklamą u youtuberów, ogólnie średnio gra te 300-350 osób także jesteśmy zadowoleni. Błędów większych nie ma już, mniejsze są poprawiane.

---

logo-mundial2014.png

Zorganizowaliśmy dla Was konkurs z okazji Finałów, więcej informacji na Naszym forum.

http://www.forum.latrios.eu

1758318.jpeg

Opublikowano

Serwera nie polecam, pliki te same co na exorii, twierdza ze im je ukradli choc exoria wystartowala 1;)

Harnas zamiast pomoc przy ukradzionym eq IS/yangach/perlach woli sobie pospamic na sb tekstami typu "jestem za argentyna" czy cos w ten desen..

Administracja zdrowo jebnieta proszac na forum o loginy przy zniknieciach itemow z IS

Gracze to totalne zera ktore opierdalaja konta ^.-

Kirito "AF" forum jest totalnym gimbem, ktory gowno robi nieliczac spamu.

Teraz moge jedynie zalowac 30zl wydanego w is i kilku dni gry na serwerze ;)

Nie polecam

Opublikowano

Serwera nie polecam, pliki te same co na exorii, twierdza ze im je ukradli choc exoria wystartowala 1;)

Harnas zamiast pomoc przy ukradzionym eq IS/yangach/perlach woli sobie pospamic na sb tekstami typu "jestem za argentyna" czy cos w ten desen..

Administracja zdrowo jebnieta proszac na forum o loginy przy zniknieciach itemow z IS

Gracze to totalne zera ktore opierdalaja konta ^.-

Kirito "AF" forum jest totalnym gimbem, ktory gowno robi nieliczac spamu.

Teraz moge jedynie zalowac 30zl wydanego w is i kilku dni gry na serwerze ;)

Nie polecam

Jak podajesz pasy do konta na prawo i lewo nie dziw się, że Ci nie chce pomóc bo nie ingeruje w kradzieże, które nie są z naszej winy.

''... proszac o loginy przy zniknieciach z is'' a co mam, sobie Wasze loginy wyczarować? Pomyśl troche.

1758318.jpeg

Opublikowano

Miśku jaka kradzież jak te pliki sam udostępniłem na mpc.?

xxx

Opublikowano

Miśku jaka kradzież jak te pliki sam udostępniłem na mpc.?

ano choćby dlatego,że flourine ma do nich prawa?ekhm...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...