Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA WORLD - Zarabianie 500k w 5-7 godzin

_Hubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, chciałbym w tym poradniku czy też sposobie przedstawić wam jak zarobić szybko coinsy i tak - tak jak w temacie nawet 400k w 5 godzin! :)

Sposób ten jest całkowicie legalny, pozbawiony jakichkolwiek trainerów czy innych cheatów.

Jedynie minus jest taki że jest limit czasowy i sposób ten będzie jeszcze przez jakieś 17-16 godzin, dlatego się śpieszcie.

Ale okej zaczynamy:

Zacznijmy od tego że sposób opiera się na wyzwaniach, konkretnie na czterech, a są to wyzwania:

702861405072634359419.jpg

1.Robimy nowe konto, gdzie pomijamy pierwszy mecz ulubionego klubu.

2.Rozgrywamy drugi mecz gwiazd (Z Messim, Ronaldo itd) by dostać powitalną brązową paczkę.

3.Po ukończeniu meczu wystawić byle jakiego zawodnika brązowego z paczki za 2300coinsów(trzeba mieć na swoim głównym koncie tą sumę)

4.Wchodzimy na swoje główne konto zapamiętując nazwę wystawionego brązowego gracza i kupujemy go.

5.Teraz gdy mamy na nowym pustym koncie 2300coinsów kupujemy napastników do 750 coinsów każdego(najlepiej):

-Jeden z Argentyny

-Jeden z Niemiec

-Jeden z Brazylii

6.Wstawiamy ich do składu.

7. Okej, teraz przechodzimy do sezonów offline jednego gracza i wybieramy turniej gdzie jest do wygrania samo 800 coinsów i ma tylko pół gwiazdki trudności.

8.Zaczynamy mecz i w pierwszym meczy najlepiej strzelić 11 goli Niemcem, więc najlepiej go wystawić na szpicę i dogrywać wszystkie podania. Jest to amator, więc każdy kto w miarę dobrze ogarnia sterowanie powinien jak ja wygrywać mecze 13+:0

9.Po pierwszym meczu odblokowujemy dwa wyzwania z Niemcem (7 goli w jednym meczu i 11 goli Niemców) i dostajemy za to z 10k

10. w Następnym meczu dajemy Niemca gdzieś na tyły a na dwóch napastników ustawić Argentyńczyka i Brazylijczyka i strzelać nimi gole (Argentyńczykiem 9, a Brazylijczykiem 11)

11.Przeważnie drugi mecz nie wystarczy, więc w trzecim meczu dorobić gole brakujące i tyle!

12. Za te 4 wyzywania dostajemy 19k i za levele + inne osiągnięcia kolejne coinsy i jest około 25k +

13.Dostajemy również paczki(12, z 4 złote i 4 srebrne), otwieramy je, co chcemy wystawiamy i w tym czasie robimy nowe konto i powtarzamy każdą czynność!

Jeden taki raz zajmuje 40-50 minut (trzeba rozegrać co najmniej 3 mecze by odblokować osiągnięcia)

Wczoraj od godziny 13 do 19 jakoś( estem chory to i tak nie miałem co robić) zarobiłem tyle:

738171405072635359419.jpg

Dziękuję i liczę na pozytywy ! :)

Opublikowano

Bo ja wiem czy dużo jest do robienia, dla chcącego nic trudnego, a jakoś dużego wysiłku mnie zabrało, tylko czas jest najwazniejszy, więc jak ktoś nie ma co robić czy też ejst chory tka jak ja to zrobi to i może mieć nawet messiego w jeden dzień :D

Zawsze 35k można zarobić w niecałe 40 minut na jednym koncie.

Opublikowano

Zawsze mozna sprzedac te coinsy i kupic normalna fife, nic nie sugeruje , ale za 2 lata ta fifa world w porownaniu z fifa 16 sie nie zmieni graficznie i bedzie caly czas kwadratowa i 3x szybsza . bezsensu.

Poradnik jak najbardziej ok, mozna duzo zarobic . +

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Jasne! Gram i kupuję fify od 11stki, a w 14 nie gram bo zbankrutowałem przez głupotę kupowanie paczek za zwykłe coinsy, więc zamierzam te coinsy jakoś przemienić na coinsy w FUT'cie 15 :)

Opublikowano

"Odkryłem" że w meczu z Messim itd nalicza gole do wyzwań, więc ładujcie Messim i Neymarem gole, co do wyzwań z Niemcem, to wydaje mi się że w tym pierwszym meczu powitalnym najlepiej wybrać ulubioną drużynę gdzie gra jakiś Niemiec np Lazio i strzelać Klose, a potem nabić te 9 goli Messim i 11 Neymarem w drugim meczu powitalnym i wtedy nie trzeba się bawić w przenoszenie tych 2300 coinsów na zawodników i przy okazji zaoszczędzi się czas i zarobić te 35 k można praktycznie w 20 minut czy 30 na jednym koncie. :)

Opublikowano

Na krótką, na krótką, ale już 860k zarobiłem, a męczyć z trainerami mi się nawet nie chciało. Jak na dwa dni, nic więcej mi do życia nie jest potrzebne :)

Opublikowano

"Odkryłem" że w meczu z Messim itd nalicza gole do wyzwań, więc ładujcie Messim i Neymarem gole, co do wyzwań z Niemcem, to wydaje mi się że w tym pierwszym meczu powitalnym najlepiej wybrać ulubioną drużynę gdzie gra jakiś Niemiec np Lazio i strzelać Klose, a potem nabić te 9 goli Messim i 11 Neymarem w drugim meczu powitalnym i wtedy nie trzeba się bawić w przenoszenie tych 2300 coinsów na zawodników i przy okazji zaoszczędzi się czas i zarobić te 35 k można praktycznie w 20 minut czy 30 na jednym koncie. :)

Pierwszy mecz nie jest liczony do osiągnięć tak więc jeśli zdobędziemy 11 bramek Niemcami to i tak nam tego nie zaliczy  A co do ponoszenia kosztów 2300 to się tego nie opłaca robić na amatorze nawet posiadając brązowego zawodnika z innej pozycji niż napastnik można zdobywać gole 

dJ.jpg

Opublikowano

Opłaca, nie opłaca ja tak robię, bo wole złotym zawodnikiem-napastnikiem strzelać szybciej gole niż męczyć się brązowymi i też nie zawsze w początkowym składzie jest akurat Niemiec, Argentyńczyk, czy Brazylijczyk. Za każdym razem kupuje z tych trzech napastników złotych po 750 coinsów.

Opublikowano

xxx

Każda mądra osoba kupi na allegro "Czas poświęcony na zdobycie coins".... chyba ktoś byłby głupi ryzykując kupno na jakimś fanpage na fb O_o

NIE POLECAM!

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wracając do tematu... myślę że to do usunięcia... dotyczyło to "czasowego zdobycia coinsów w grze"... więc to żaden poradnik czy pomoc na obecną i przyszłą chwilę.

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...