Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlagowany metin

SpeedFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z metinem bo mam straszne lagi nawet przy 1 kliencie [800x600 16b] i często gra się tak zlaguje że pomaga tylko menedżer

Komputer już ok 8-letni

Intel®

Pentium® 4 CPU 3.00GHz

3.01 Ghz, 3,12 GB RAM

Windows XP

karta graficzna

NVIDIA GeForce 8600 GT

Ile taki komputer mógłby uciągnąć klientów i co może być przyczyną braku mocy?

//nie jestem znawcą komputerów więc prosiłbym o hejty off i wytłumaczenia jak najprościej

Opublikowano

Nie mam dużej ilości włączonych programów a formatowany był bodajże 8 miesięcy temu.

Jakieś inne pomysły?

Może to być głównie wina starej karty graficznej? [256mb]

Opublikowano

GameBooster -> Pobierz i spróbuj, mi na gracie podręciło Metka.

poza tym przeczyść PCta CCleanerem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

No słaba ta karta graficzna. Ustaw metina w window mode, powyłączaj wszystkie mgły,muzyke czy co tam jeszcze jest. Gamebooster i ccleaner jak wyzej radzą. Jeżeli chcesz odpalic pare kont to polecam uzywac programu Dxtory2.0, albo po prostu usun mobki z pliku pack [bardzo dobry sposób np. na dt jak idziesz paroma postaciami]. Sama posiadam komputer nie pierwszej młodosci i z czasu też mi zadnie, więc radze sobie tymi oto sposobami i nie jest źle. Radze też nie miec włączonej w tle przeglądarki czy tam jakiegos radia, gdyz to tez wpływa na płynnosc gry. 
Jeżeli grasz na prywatnych serverach to poszukaj w pack czy nie ma plików np. Trawa czy jakies drzewka, które mogą mulić.
Na globalu radze wyłączyc wszystkie opcje w Opcjach gry i systemu [nazwe,chat,obrazenia,mgłe na najmniejsza] 
pozdrawionka i powodzonka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...