Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można spaść np. z giermka do rekruta?

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej tak. Tak samo jak mogłaś spaść z punktami ELO tak teraz możesz spaść z rangi. Bodajże przy ilości 500 pkt. ELO się nie spadało niżej a nie wiem, przy której randze teraz nie można spaść.

Opublikowano

Ja jestem bardzo świeży w tej grze i na 100% nie spadnę :D Bo mam rekruta ;p Ale raczej myślę, że na pewno można spaść. Wnioskuję to po tym, że ranga raczej jest, żeby dobierało w miarę równe osoby. W przeciwnym razie gdyby nie spadała to wyższą rangę by miał ten co więcej gra a niekoniecznie jest lepszy. ( od tego jest pzm ) :) Poprawcie mnie jeśli się mylę bo jestem świeżak :p

Eminem Sygnatura.png

Opublikowano

Tak jak było w tych pkt elo wcześniej jak miałeś 501 pkt to już nie mogłeś spaść, tak jak teraz jak masz np: mistrz I 0pkt to raczej nie spadniesz :v

Opublikowano

Można spaść, ja spadłam z dowódcy na rycerza, a kolega z głównodowodzącego na dowódcę, bo ciągle przegrywał, a potem dlugo nie grał.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Można spaść, ja spadłam z dowódcy na rycerza, a kolega z głównodowodzącego na dowódcę, bo ciągle przegrywał, a potem dlugo nie grał.

Bo wtedy byl tzw. reset rang.

Opublikowano

Jeśli grałam, grałam i nagle po którejś przegranej z rzędu spadłam z rangi? :)

To nie wiem, ja nigdy nie mialem az tak wielkiego lose streak.  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...