Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

araby

Boteku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, pytanie do tych co grają na tureckim, możecie napisać mi "tłumaczenia" zwrotów np. Ss gj itp na ich język? Oczywiście jak ktoś tam zna ten śmieszny język :D te co umiem ty i gj i adam guzel

xD

Opublikowano

Elo, pytanie do tych co grają na tureckim, możecie napisać mi "tłumaczenia" zwrotów np. Ss gj itp na ich język? Oczywiście jak ktoś tam zna ten śmieszny język :D te co umiem ty i gj i adam guzel

xD

Sam gram tam na smurfie znam ylko : 

SA - Chyba ,że '' wyznaje wiare muzulmańską  od czegoś tam skrót.

łatwo się domyślić ,wystarczy madrzejszego zagadac i się zapytac jakie sa  u nich podstawowe srodki komunikacji w grze

Nie możesz po prostu zmienić sobie wersji na angielską?

Jest tylko Turecki. Nie wiesz to nie pisz.

Opublikowano

Nie możesz po prostu zmienić sobie wersji na angielską?

Mam po angielsku locale en_gb :D ale nie mówię o launcherze itp. Chodzi mi o komunikację z drużyna

Ss dałem dla przykładu ;d

Opublikowano

Sam gram tam na smurfie znam ylko : 

SA - Chyba ,że '' wyznaje wiare muzulmańską  od czegoś tam skrót.

łatwo się domyślić ,wystarczy madrzejszego zagadac i się zapytac jakie sa  u nich podstawowe srodki komunikacji w grze

Jest tylko Turecki. Nie wiesz to nie pisz.

Widać właśnie, jak dobrze wszystko wiesz ;)

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\system - wybierasz plik locale.cfg i zmieniasz turecki na angielski (wpisujesz en_gb).

Opublikowano

Widać właśnie, jak dobrze wszystko wiesz ;)

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\system - wybierasz plik locale.cfg i zmieniasz turecki na angielski (wpisujesz en_gb).

Idź do szkoły, poćwicz czytanie ze zrozumieniem. Autor tematu pyta o zwroty, które są używane na CZACIE, więc po co mu zmiana języka w Launcherze? Jak Turek pisze po arabsku, to chyba pliki systemowe nie przetłumaczą skrótów, albo nawet zwrotów na angielski, logiczne? Ale nie, trzeba do końca udawać mądrzejszego.

26580661356929583315.png

Opublikowano

Idź do szkoły, poćwicz czytanie ze zrozumieniem. Autor tematu pyta o zwroty, które są używane na CZACIE, więc po co mu zmiana języka w Launcherze? Jak Turek pisze po arabsku, to chyba pliki systemowe nie przetłumaczą skrótów, albo nawet zwrotów na angielski, logiczne? Ale nie, trzeba do końca udawać mądrzejszego.

Nie znasz się, wiadome że jak zmienisz język to odrazu dostaniesz angielski team na tureckim serwerze xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

To tacy sami ludzie jak my, myślę że bez problemu większość ogarnie podstawowe zwroty po angielsku albo jakieś skróty. Z ciekawości raczej bym spytał czemu akurat na turecki serwer się zdecydowałeś :P

Pobierz Minecraft wersję 1.8.3 i zabieraj się do roboty! :D

Opublikowano

To tacy sami ludzie jak my, myślę że bez problemu większość ogarnie podstawowe zwroty po angielsku albo jakieś skróty. Z ciekawości raczej bym spytał czemu akurat na turecki serwer się zdecydowałeś :P

Nie ma tam takiego flame'u etc. Pozdrawiam gracz serwera tureckiego z 1,5 rocznym doświadczeniem =)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Nie ma tam takiego flame'u etc. Pozdrawiam gracz serwera tureckiego z 1,5 rocznym doświadczeniem =)

Nie ma tam takiego flame'u etc. bo nic nie rozumiesz XDDDSD

Opublikowano

Nie ma tam takiego flame'u etc. bo nic nie rozumiesz XDDDSD

To są jak polaczki na EUNE, widzą full PL team a i tak jak flame to po angielsku. Więc pierw sprawdź potem komentuj robaczku =)

@Edit. Mój błąd, czasem leci turecki flame, dokładnie 2 słowa. OROSPU COCUGU. Polecam wujka google zapytać co to znaczy :D

­azYIWDl.png

Opublikowano

Generalnie nie pisz w ich języku ojczystym, bo dostaniesz flame na japę(potwierdzone info). Najlepiej pisać challenger smurf euw english only i działa :D Jak trafiają się dzieci, które flameują Ciebie w ich języku to ktoś im odpowiada zwykle "stfu kiddo" - coś takiego :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...