Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga na 'Zagrajmarek'

Ashcan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciezko mi bylo wybrac dzial forum, w ktorym moglbym umiescic skarge, jednak zauwazylem ze w tym dziale wedle opisu powinny trafiac tematy z sugestiami i zarowno problemami.

Uwazam ze to jest zarazem sugestia jak i problem.

A wiec przedstawmy historie od poczatku.

1. Zalozylem temat w dziale 'Publikacje Serwerow - Minecraft'

Fakt, reklama byla troche niedokonczona, zawierala sam tekst i malo informacji.

Z czasem (okolo godzinki) poedytowalem i pododawalem informacje na temat serwera (a raczej zapowiedz serwera).

Po uplywie jakiegos czasu zobaczylem odpowiedz GlobalModeratora (link do tematu nizej) abym dodal Banner + Zablokowal Temat.

Wtedy postanowilem zrobic jakis bannerek i zostal zrobiony i wklejony do reklamy.

2. Napisalem do tego samego GlobalModeratora.

Poinformowalem go ze banner zostal dodany, a po jakims czasie Temat zostal odblokowany.

Stad sadzilem ze jest to akceptowalna forma banneru, gdyz wedle tego co mowi wiki:

Banner, baner[a] (z ang. sztandar, transparent) – forma reklamy, komunikatu lub innego przekazu. Najczęściej jest to wydrukowany na płachcie materiału przekaz informacyjny lub reklamowy.

Temat stal przez jakis czas kiedy wlasnie dzisiaj o godzinie 00:09...

3. Temat zostal usuniety.

Wraz z informacja (postem) od Moderatora (zupelnie innego dzialu - Metin2) informujacym mnie, nie wprost, ze nie dodalem bannera.

Jak wół 2 bannery w reklamie serwera a mimo to ten moderator usunal temat, nie wiedzac co chcial osiagnac.

Po probie kontaktu z nim, 0 odpowiedzi, koniec koncow zostawilem mu malo przyjazna notke w profilu, gdyz nie toleruje dzieciarni, i nie sadze ze mimo ze jest duzo dzieci na tym forum, chcecie miec rowniez je w administracji.

Mysle ze temat zostal dobrze rozwiniety, wiec prosilbym o jakas reakcje

Na poczatek prosilbym o odblokowanie + przeniesienie tematu spowrotem do poczatkowego dzialu.

Jesli odblokowanie tematu nie jest mozliwe, prosilbym chociaz o udostepnienie kodu BBCode dla tej reklamy, gdyz jak juz wspomnialem w temacie, pracuje (na 2 zmiany) i nie mam za duzo czasu zeby to wszystko po kolei ogarniac.

Koniec koncow, uwazam ze ten Moderator zrobil to umyslnie.

I obiecany link do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1242542-serwer-skyblock-z-modami/

Pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi.

se7en aka Ashcan

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

569161405037330974005.png

Nie jestem tylko moderatorem Metin2

304341405037330974005.png

Nie dodałeś banneru, kierowałem się regulaminem.

Takie sprawy załatwiamy na PW z GM/Moderatorami - napisz do Dektored/Majkel/Antix/Naiko czy kogo tam chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...