Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtf bug ?

SeddeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem mecz już pisze zwycięstwo i klikłem  ,, pomiń czekanie na statystyki '' potem patrz nie mam meczu w histori lp nie dostałem i zalogowałem się ponownie i patrz piszę  ,, Odnów połączenie '' mówie wtf klikam i pisze cos tam firewall wchodze na  lolnexus i pisze mi że jeszcze gramy u kolegi premade to samo ... WTF a bym miał serie do silver 1 ...

Opublikowano

Za niedługo powinno ci się wszystko zaktualizować tak się czasami dzieje po pominięciu statystyk.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Po kliknięci "pomiń czekanie na statystyki" tak jakby nie ma meczu. A co do tego reconneta to nie jesteś sam, też tak mam ;p

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Pewno meczy nas to samo... gra niby rusza w lobby ale na tym sie konczy, client sie nie odpala. Relogi nie pomagaja bo ciagle jest reconnect ktorego nie da sie kliknac... Rito...

Opublikowano

Albo mi sie zdaje albo podczas logowanie po " ... Authentication process. Waiting for server" powinno byc jeszcze cos a nie od razu loggin in;p 

Bo u mnie w kazdym razie to zniklo

Opublikowano

mi tez sie nie pokazal, mamy 1:58, pracuja juz 1.5h nad tym.. zobaczymy czy to naprawia :P

Dobra robicie wielką sprawę jakbyście nie mieli napisane w kliencie... A Tobie to się chyba coś pomyliło o godzinkę :P 5ucMjMs.png

Opublikowano

Już wszystko działa  -.-

Ta dziala, z nudow kliknalem reconnect i patrze wbijam xD wszedlem w 5 min, poza mna byl jeszcze Lee z mojego teamu i sobie pushowalismy we 2 ;D

Opublikowano

Gra dropnięta przez Riot - nie będzie jej w match history, nie zaliczy do przegranej/wygranej, nie odejmie pktów ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...