Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto ulepszać item'y przed 60lvl'em?

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie ulepszałem do 35lvl'u. Od 35+ już się opłaca, już wtedy dochodzi ładne dmg oraz hity.

Dokładnie, ja nawet dopiero na 40 albo 44-5 lvl (nie pamiętam, bo to było rok temu+) miałam broń na +9, jeżeli dobrze pamiętam i z nią dotrwałam do 60 lvl :p

Na mniejszych lvl niż -30 jak na moje nie warto ulepszać, bo i tak zmienia się szybko ten ekwipunek.

Opublikowano

O god, "Rafined godly alkahest" są tylko do ulepszania Avatar Weapon, osobiście eQ nie ulepszałem i łatwo wbiłem 60 lvl ale jak już chcesz enchatować to do maks +6 bo wyżej są ogromne koszta. Q Refined Alkahest kosztuje 14 g.

Opublikowano

@uP 

W któym miejscu 14 g ? Na moim serwerze 1 Refined Alkahest kosztuje kilka srebra, gdy kupilem z 25 to nawet 1  golda nie zaplacilem. Wez czlowieku sie nie wypowiadaj jak nawet sam tego nie sprawdziles.

Opublikowano

Chyba chodzi ci o Godly Refined Alkahest. Nimi ulepsza się tylko bronie avatarowe czyli te które wymienia się za odłamki. Normalny Refined Alkahest jest w speciality shopie za ponad 14 g.

Opublikowano

Hahahahahahah Matias475 ale dojebałeś xD you make my day xD Człowieku odpal Tere to porozmawiamy :x Około 20 srebra kosztuje 1 GODLY REFINED ALKAHEST to całkowicie coś innego niż REFINED ALKAHEST. l2tera

Opublikowano

No chyba nie czlowieku, ulepszylem tymi od merhanta bronie z instancji jak i cale eq z instancji na +9. Learn to tera.  Innymi slowy mozna ulepszac nimi wszystko do tieru 11 na +9 i kosztuja kilka srebra u merhanta.

http://zapodaj.net/images/0e3d7dd8a1fc3.png

czy to ci wyglada na bron z relicow? Nie. To jest bron z prezentu na 35 lvl i idzie ulepszac, suprise. To ze jest napisane ze tylko avatar weapon to nic nie znaczy. Najpierw to sprwadzcie potem sie dalej wypowiadajcie. Tymi ulepszaczami idzie plusowac wszystko do tieru 11 na +9.

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu więc piszę tutaj: można ulepszać przedmioty zrobione własnoręcznie? Bo próbuje ale nie da się ich dodać do okienka enchantowania.

58815786.jpg

Opublikowano

LEARN TO READ :p Matias nie bd się kłócić z kimś kto nawet 60 lvl nie wbił, OWSZEM istnieje w Terze bug dzięki któremu za pomocą "godly" proszków można ulepszać eQ ale tylko do 11 Tiera, a my mówimy ogólnie, wprowadzasz chaos i zamieszanie.

Enchantować można ale nie jest to konieczne.

@deska2 owszem można o ile przedmiot jest enchantable

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu więc piszę tutaj: można ulepszać przedmioty zrobione własnoręcznie? Bo próbuje ale nie da się ich dodać do okienka enchantowania.

@deska2

Można, ale nie wszystkie :P

Żeby item można było ulepszać, musi mieć on w swoim opisie dopisek "Enchantable" ;)

Poniżej masz SS' mojego dysku ;) Jak widzisz jest on ulepszony na +12 i jest "Crafted by Qar", czyli zrobiłem go własnoręcznie :P

Ma on wspomniany przeze mnie dopisek 'Enchantable.

798001405976883112430.jpg

___________________________________________________________________________________________

LEARN TO READ  :P Matias nie bd się kłócić z kimś kto nawet 60 lvl nie wbił, OWSZEM istnieje w Terze bug dzięki któremu za pomocą "godly" proszków można ulepszać eQ ale tylko do 11 Tiera, a my mówimy ogólnie, wprowadzasz chaos i zamieszanie.

Nie spinajcie się panowie o takie bzdety  :mellow: #chill

Skoro jest taka możliwość, to czemu by z niej nie skorzystać? Fajnie, że wspomniał o tym :D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Oplaca sie ulepszac itemy przed 60 lvl? ( nie pytam o bronie z relickow)

LEARN TO READ :P Matias nie bd się kłócić z kimś kto nawet 60 lvl nie wbił, OWSZEM istnieje w Terze bug dzięki któremu za pomocą "godly" proszków można ulepszać eQ ale tylko do 11 Tiera, a my mówimy ogólnie, wprowadzasz chaos i zamieszanie.

Enchantować można ale nie jest to konieczne.

@deska2 owszem można o ile przedmiot jest enchantable

Jak widzisz autorowi tematu chodzilo o ulepszanie PRZED 60 lvl'em, i to nie ja wprowadzam tutaj chaos tylko ty. Dziekuje, dobranoc.

Opublikowano

Jak widzisz autorowi tematu chodzilo o ulepszanie PRZED 60 lvl'em, i to nie ja wprowadzam tutaj chaos tylko ty. Dziekuje, dobranoc.

Człowieku nie mam do cb już siły ;x NAPISAŁEŚ posta "W któym miejscu 14 g ? Na moim serwerze 1 Refined Alkahest kosztuje kilka srebra, gdy kupilem z 25 to nawet 1  golda nie zaplacilem. Wez czlowieku sie nie wypowiadaj jak nawet sam tego nie sprawdziles."

REFINED ALKAHEST to nie jest to samo co REFINED GODLY ALKAHEST

1 Refined Alkahest kosztuje 14 g

1 Refined GOdly Alkahest kosztuje kilka srebra

A Według twojego posta

"W któym miejscu 14 g ? Na moim serwerze 1 Refined Alkahest kosztuje kilka srebra, gdy kupilem z 25 to nawet 1  golda nie zaplacilem. Wez czlowieku sie nie wypowiadaj jak nawet sam tego nie sprawdziles."

1 refined godly alkahest = 1 Refined Alkahest .

Więc kto tu kurna wporwadza chaos ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...