Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki biom lubisz najbardziej?

domin07

Biomy  

204 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki biom lubisz najbardziej?

• Tundra
      6
    • Ośnieżona Tajga
      5
    • Tajga
      3
    • Ekstremalne Wzgórza
      44
    • Las Sekwojowy
      4
    • Równiny
      32
    • Las
      20
    • Brzozowy Las
      11
    • Puszcza
      5
    • Bagno
      3
    • Dżungla
      6
    • Grzybowa Wyspa
      8
    • Pustynia
      11
    • Sawanna
      23
    • Mesa
      10
    • Ocean
      6
    • Inny (napisz w komentarzu)
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ekstremalne wzgórza. Na survivalu według mnie najlepszy teren do osiedlenia się. Piękne widoki to jeden z atutów.

gra.png

Opublikowano

Grzybowa wyspa, ponieważ wiele osób nie zna tego biomu i ja nigdy go nie spotkałem na survivalu.

Ja go spotkałem, rosną na nim ogromne grzyby oraz chodzą po nim grzybowego krowy.

✐ Jeśli pomogłem daj like'a! 

Opublikowano

Ekstremalne wzgórza oraz grzybową wyspę (wyspę chyba najbardziej xD)

Ekstremalne wzgórza - ponieważ jest fajnym miejscem do budowy, według mnie dom w górze wygląda epicko.

Grzybowa wyspa - ponieważ trudno ją znaleźć oraz jest dużo fajnych krówek (skóra na enchant), no i oczywiście grzyby, w których lubię mieszkać :)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze są śnieżne tereny a szczególnie tundra i ośnieżona tajga. ;) Tą pierwszą dość trudno znaleźć.

Opublikowano

Osobiście nie wiem dlaczego, ale wole równiny, a najbardziej jak gdzieś blisko jest jakieś jeziorko. Można wtedy zbudować ciekawy domek razem z widoczkiem na jezioro i polanę ;)

Opublikowano

Jak wyżej, Ice Plain Spikes. Razem z Przepiórką spędziliśmy niezliczone godziny licząc wystające ze śnieżnej ziemi lodowe kolce.

A pamiętasz, jak leżeliśmy razem w polu słonecznikowym - do momentu, w którym wygonił nas tamten wścibski farmer? To nie byłoby to samo, gdybyśmy leżeli w zwykłej trawie. Także Sunflower Plains nie może pozostać bez echa.

Qkob39i.png

Opublikowano

A pamiętasz, jak leżeliśmy razem w polu słonecznikowym - do momentu, w którym wygonił nas tamten wścibski farmer? To nie byłoby to samo, gdybyśmy leżeli w zwykłej trawie. Także Sunflower Plains nie może pozostać bez echa.

Jakżeby inaczej, świetnie to pamiętam! Farmer dobrze zrobił, wyganiając nas z tego pola. Widziałem, jak twoja skóra robiła się czerwona, moja zresztą też. Kilka minut dłużej w pełnym (prawie pełnym, bo na Twoją rękę padał cień słoneczników) słońcu i musiałbym słuchać Twoich oparzeniowych jęków. 

Z polami słoneczników łączy się tyle świetnych wspomnień, jak mogłem nie wspomnieć o nich wcześniej? Proponuję dodać do ankiety możliwość wielokrotnego wyboru. Dzięki temu nie będziemy zmuszeni do wybierania, które z naszych wspomnień są piękniejsze.

X1L1PPs.png

Opublikowano

@UP: To część ośnieżonej tajgi ale jak macie z tym problem to dodam jeszcze te pole lodowych kolców ;).

Opublikowano

Las Sekwojowy wydaje mi się najciekawszy z nich. ;)

Nie mam swojego ulubionego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...