Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Anti-Anti Cheat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno niczego nowego nie robiłem no to na coś się przydam i podzielę się swoim troszkę starszym wynalazkiem, który nadal daje obiecujące efekty (przeszedł niewielki remont ale nadal jest stary :E). Ten mały i szprytny DLL potrafi wyłączyć skanery większości śmiesznych antyhaxów, które są często widywane w świecie muo. Tak więc nie musisz już płakać, że nie pograsz ze swoim ulubionym solid-proxy na kolejnym serwerze, bo anty-psujka Ci nie pozwala.

Instrukcja:

1. Odpal plik "Inject It.exe" jako administrator.
2. Naciśnij jedyny w swoim rodzaju guzik - "Start".
3. Odpal grę (plik main.exe).
3a. Jeśli gra nazywa się inaczej, to albo zmień jej nazwę na main.exe albo skorzystaj z innego injectera (np. cookie-injecter).

Nie testowałem antyhaxów więc zanim zapytasz czy działa na takim i takim, to sam sprawdź. Jednakże informacje w stylu "na tym antyhaxie działa a na innym nie" są mile widziane :P

Have fun!

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/1826e357a21bc37068adfd9541bb35149e3bce053f513ec9467c6d752d8c83c1/analysis/1405021189/
Same wirusy HI3HI3Hi3

PS. Anti-Anti Cheat może działać także z innymi grami!

Anti-Anti cheat.zip

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

testowałem  na BattleZone chciałem odpalić  AutoClicker Full Version Elite+Avanta v2.0700 - nie działa od razu wykrywa haxa (ver. 97d+99)

Opublikowano

Z tego co patrzyłem na tym BattleZone nic nie działa chciałem odpalić chyba z 15 różnych cheatów i nic. Jest jakaś metoda do Dupowania ale jak oni to robią nie mam pojęcia (zresztą admini i tak wyłapują duplikaty), grałem też z polakiem który dawał DC ludziom w zasięgu widzenia poprzez wysyłanie pakietów na systemie ios jakoś tak.  Wracając do tematu przydał by sie opcja omijania tych nowszych zabezpieczeń nawet nie chodzi mi o dupowanie czy AP tylko o zwykłego auto buffa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...