Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym sprzęcie ? ( ~3000zł)

Matix775

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym abyście ocenili mój zestaw http://www.morele.net/inventory/info/7CcNRh/ .

Zestaw ma być do gier. Czy ktoś by mógł mi doradzić czy może lepiej zmienić ten zestaw do Oc myśle o procku i5 4690k, lepszej płycie głównej jakimś lepszym chłodzeniu i zmienieniu kartę na gtx 760? Co będzie bardziej opłacalne na lata i przyszłej modernizacji? 

Opublikowano

Zostaw tak jak już jest. Z podkręconym prockiem i GTX760 nie pograsz w 60FPS'ach w HD w BF4, ale już na 770 tak.

Zmień płytę na MSI i zmień też ramy na 2x4GB Crucial Ballistix z CL9

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dzięki za poradę, jak już coś to myśle, że zagram w Full hd na 50-60 fps średnio, a nie w HD, bo widziałem test na pclab i purepc.

Opublikowano

Jeśli chodzi o popularne FPSy to lepiej R9 280X w takim razie.

Do takiego procesora wskazane są płyty z chipsetem Z.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...