Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zywe kolory w cs go

mafiatyk15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,mam taki problem gram w cs go jakiś czas gdy oglądam filmiki na yt u ''pro graczy'' kolory są żywe takie kolorowe.Wiem ze w panelu nvidia trzeba zmienić cyfrową poświate na maxa ale to nie jest to samo co na tych filmikach prosze o pomoc za każda dobrą odpowiedz plusy.

Opublikowano

Cześć,mam taki problem gram w cs go jakiś czas gdy oglądam filmiki na yt u ''pro graczy'' kolory są żywe takie kolorowe.Wiem ze w panelu nvidia trzeba zmienić cyfrową poświate na maxa ale to nie jest to samo co na tych filmikach prosze o pomoc za każda dobrą odpowiedz plusy.

Rozumiem, że detale w CS masz ustawione na Maxa ? Textury masz na maxa ? Rozdzielczość masz na największą odpowiadającą do monitora ? 

Opublikowano

Tu nie chodzi o tekstury. Oni w programach do editingu edytują kolorki, nadają trochę efektów, żeby kolorki były żywsze, ładniejsze etc. Nie osiągniesz tego samego cyfrową poświatą, poza tym, na 100% to oczy bolo. 

Tu masz przykład pluginu który jest używany do takich rzeczy:

he?

Opublikowano

Tak wiem ale mi chodzi o coś takiego i jestem w 100% pewien że tak sie da ale nie wiem jak link:https://www.youtube.com/watch?v=UJbPUZnR9XY

Może to też zalezy od jasności w grze nie wiem albo od monitora :(

Max detale, ale i tak większość jak nie wszystkie filmy tego typu są po prostu edytowane, ewentualnie możesz pobawić się jasnością w grze, lecz wątpię, że to da jakieś efekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...