Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić wartości domyślne w tabeli account w navicat?

Mam problem ze stroną derina gdy klikam zarejestruj pisze, że jest problem z mysql.

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Pisał tam coś o tym i podał query do navicata. Query wbiłem do consoli i chyba nadal są złe te tabelki, np do tabeli trzeba dodawać przy zakładaniu konta

web_ip wpisać cokolwiek + ostatni czas zalogowania czy coś takiego( nawet jeśli się wgl nie logowało na tym koncie..)

Opublikowano

Pisał tam coś o tym i podał query do navicata. Query wbiłem do consoli i chyba nadal są złe te tabelki, np do tabeli trzeba dodawać przy zakładaniu konta

web_ip wpisać cokolwiek + ostatni czas zalogowania czy coś takiego( nawet jeśli się wgl nie logowało na tym koncie..)

Spróbuj zresetować serwer, ale po wprowadzeniu QUERY powinno działać od razu.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że pousuwałem znaczną część tabelek w tabeli account, ( te do których trzeba było wpisywac dane, które nie były zawarte w rejestracji)

I nadal nie działała mi ta od derina. Również strona rykoxa i wiele innych. Dopiero po znalezieniu stronki serwerowej by @kronzu zaczęło działać.

Wszystkie configi na bank były dobrze edytowane :)

@ Jeśli ktoś wie jak rozwiązać mój problem to czekam na dalsze wypowiedzi. Ta znaleziona strona jest tylko tymczasowa tj. chciałbym wgrać jakąś inną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...