Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orbit Reborn wraca

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wkurwia mnie jedna rzecz w kazdym privie darkorbit to ze jest okno gry mniejsze niz normalne a dookola czarne pole az szlak mnie trafia jak widze takie cos ...

Opublikowano

Słaby serwer.. Szczerze to ten serwer niczym się nie różni od pierwszego serwera miszcza.. Tylko x4, brak stabilek i atomów.. Przez chwile myślałem, że już robot nie będzie działał.. Jedna firma.. Jedna mapa.. Jeden statek.. Brak rang.. Według mnie powinny być stare statki.. Moja ocena 2/10 ..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Słaby serwer.. Szczerze to ten serwer niczym się nie różni od pierwszego serwera miszcza.. Tylko x4, brak stabilek i atomów.. Przez chwile myślałem, że już robot nie będzie działał.. Jedna firma.. Jedna mapa.. Jeden statek.. Brak rang.. Według mnie powinny być stare statki.. Moja ocena 2/10 ..

pomyśl że też to ktoś zrobił i jestem pewien że nie zrobił byś nawet takiego serwera w połowie, więc nie krytykuj to jest nie tak to jest złe tylko napisz że ci się nie podoba. Mi osobiście się podoba :)

Opublikowano

@THCpiotr Nie zrobiłbym fakt.. Bo nie jestem developerem żadnego serwera.. Jestem graczem.. I mam prawo ocenic serwer.. Napisać co mi się w nim nie podoba. Mam nadzieje, że ten serwer osiągnie więcej niż wcześniejsza wersja orbit reborn, ale na razie jest słaby.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

@GROMacac Właśnie w porównaniu do innych wypada słabo.. -_- Na stronie nic nie działa :F Jedyne co mi się bardzo podobało to sposób wyposażenia statku.. To nie jest żaden hejt ..Tylko zwyczajna ocena.. Serwer mi się na razie nie podoba i mam prawo o tym mówić. Mam nadzieję, że pliki od edoxa zostaną wprowadzone do serwera, że dodadzą firmy, klany, rangi, atomy, stabilki itd. A jeśli ktoś chce sobie ze mną coś wyjaśniać to zapraszam na pw ;) Ostatni mój post na temat wystawionej oceny.

@Edit widzę, że wprowadzone :D Serwer wygląda coraz lepiej :)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

@GROMacac

1. Nie podobał mi się na początku, czytaj co pisze..

2. Nie interesuje mnie skąd ma te pliki ;) Ważne, że są..

PS @GROMacac gram bo ktoś musi Ciebie ubijać xD

TS orbit reborn jakby ktoś chciał:

178.32.241.3

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Ale edox przydało by się założyć klan z samymi polakami jak za czasów starego ORBIT REBORN gdzie mieliśmy pake 20 osób ts i ciągłe wyloty jak chcesz to sobie filmików naszych poszukaj klan PA

Opublikowano

Może ktoś kiedyś ogarnie jakiś polski klan ;) Bo jak na razie widzę, że polacy latają w klanach zagranicznych.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...