Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

obstawianie

LastTop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem , niedawno zakupiłem cs go i chciałem obstawić skina , obejrzałem parę poradników i robie tak jak na filmach lecz gdy juz wybieram skina i druzyne kilkam place bet w prawym dolnym rogu mi wystakuje ze czeka na bota ( w stemie nic mi sie nie pokazuje ) i to po paru sekundach znika i nie moge obstawić proszę o pomoc ;/

Opublikowano

Jezeli niedawno zakupiles cs:go to moze masz zablokowany handel bo trzeba czekać 30 dni aby odblkowac rynek steam albo nieraz 14 dni jak wchodzisz z nowego ip a juz mialem odblkowany wczesniej.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Strona to zapewne: 

http://csgolounge.com/

Jeżeli tak to musisz poczekać aż boty będą wolne do wymiany z tobą, bądź cierpliwy, najlepiej obstawiać długi czas przed meczem, ponieważ gdy obstawiasz około 1h przed meczem to prawie wszystkie boty są zajęte.

@Edit

A jak sprawdzic , czy mam zablokowany handel ?

Wejdź w Steam --> Społeczność --> Rynek--> Sprzedaj Przedmioty   --- I jeżeli tą opcję będziesz miał zablokowaną to znaczy, że masz rynek zablokowany. W takim przypadku najedź na ten przycisk i tam będzie napisane do kiedy masz.

CS kupiłeś na steam ? Jeżeli nie i nigdy nic na steam nie zakupiłeś to rynek ci się wgl nie odblokuje do czasu aż coś zakupisz,
Opublikowano

Wiem , próbowałem na tej stronie , lecz kolega obstawił ale ja w tym samym czasie nie mogłem bo miałem problem (wyżej wymieniony)

dziekuje za pomoc temat do zamkniecia 

Opublikowano

Dołączam się,bo mam problem - Postawiłem 1,40 $ a nic nie wygrałem,zwrócili mi tylko rzeczy - dlaczego ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...