Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer

Gandeald

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tribalwarsmasters.net

Czy ten serwer jest chwilowy/testowy oficjalnego serwera plemion (tribals war) prędkość nie jest aż tak duża ale serwer wygląda jak oficjalny, z tą różnica że na mapie w koło Ciebie są setki wiosek bonusowych :D. Jak nie jest testowy to polecam gre naprawdę fajnie :)

Opublikowano

Ja gram na razie jest on, ale patrząc na oferty na rynku będzie on bo jest ich sporo :):D

Podobają mi się te wioski bonusowe można sobie poszaleć z farmieniem :D

Najfajniejsze jest sprzedawanie surowców za pp :D

Opublikowano

Na niczym (na razie po prostu gram), prędkość jest trochę większa, gra sporo ludzi, prawie tyle co na "globalu" :D + są fajne farmy można się pobawić. Największa zaleta to to że to jakis oficjalny pirat lub zawody jakieś cholera wie ale najnowsza wersja (z większą liczba questów)

Opublikowano

Boże to są mistrzostwa :D

Nie masz kasy na premkę i nie umiesz farmić dodatkowo nie jesteś 24/7 nie ugrasz.

Ja grałem to wiem :D

Po 3 dniach wioska 3.500 pkt i gość 20.000 pkt atakował 1 off + 4 szlachty :D

Nie dość , że dostał klina to kontre 200ms po powrocie jego 3 szlacht i offa rzecz jasna większego od mojego i płakał , że to nie możliwe i dostałem bana.

Jak widać nie za bardzo się opłaca grać , bo trzeba umieć i mieć sporo czasu.

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...