Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Screen postaci wstaw w bbcode.

[img]http://linkdoobrazka.pl[/img]

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Już. Teraz proszę o wycenę.

Chcę szybko pozbyć się tego konta tak jak napisałem wyżej waluta to zł, nie w yangach xD

636451494245979649038.gif

Opublikowano

100-150zl z postacia.

Dzięki.

Właśnie tak myślałem nad 100zł.

Gorzej tylko ze znalezieniem kupca.

Opublikowano

jesli uwazacie ze on za to konto wyciagnie 120 zl to sie grubo mylicie :D jeśli wyciagnie za nie chociaż 70-80 zl to bedzie zajebiscie, sprawdzcie sobie na allegro jakie konta i za ile są, ma badziewne eq nie warte nawet 1kkk i postac to badziewie żadnego skilla na P, nawet skille za 17 nie weszły i do tego tylko 75 lvl, takze malo warte by moze wezmiesz za to kont tyle ile napisałem wyżej nie ma szans na wiekszą cene, jeśli wystawisz ją za 120 zl stracisz tylko na aukcje bo jestem pewny ze nikt ci 120 zl nie da :)

Opublikowano

jesli uwazacie ze on za to konto wyciagnie 120 zl to sie grubo mylicie :D jeśli wyciagnie za nie chociaż 70-80 zl to bedzie zajebiscie, sprawdzcie sobie na allegro jakie konta i za ile są, ma badziewne eq nie warte nawet 1kkk i postac to badziewie żadnego skilla na P, nawet skille za 17 nie weszły i do tego tylko 75 lvl, takze malo warte by moze wezmiesz za to kont tyle ile napisałem wyżej nie ma szans na wiekszą cene, jeśli wystawisz ją za 120 zl stracisz tylko na aukcje bo jestem pewny ze nikt ci 120 zl nie da :)

Błędy przeszłości.

3/4 lata temu grało się trochę inaczej.

Opublikowano

125-150zł.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Tak.

Kilka lat temu konto było warte majątek.

Była jeszcze Budda +9 5x bon z NNO, ale wypadła ze mnie w DT ze względu rangi na -.

Opublikowano

50 dostaniesz to się ciesz nie wiem skąd u nich te ceny ponad 100zł...

Ta ninja nadaje się do bota do groty na chowanie generałów :D

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...