Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boosting

Mentalism

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać czy jeśli mój brat ma konto brąz V, a Ja chciałbym sobie wbić mu silvera ponad to jaka jest szansa, że zostanę jakoś ukrany?

Jeśli tak, to jaka będzie to kara? Chodzi mi o moje main acc jak i mojego brata.

Opublikowano

Nie ma szansy abyś był ukarany

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać czy jeśli mój brat ma konto brąz V, a Ja chciałbym sobie wbić mu silvera ponad to jaka jest szansa, że zostanę jakoś ukrany?

Jeśli tak, to jaka będzie to kara? Chodzi mi o moje main acc jak i mojego brata.

Nie ,możesz też napisać o chwilową zmianę właściciela konta i mu wyboostować lub też jeśli macie te same IP na luzie grać. 

Opublikowano

Nie ,możesz też napisać o chwilową zmianę właściciela konta i mu wyboostować lub też jeśli macie te same IP na luzie grać. 

IP mamy inne, ale mieszkamy w tym samym domu (dwurodzinny taki).

Z tego co właśnie wiem to kont nikomu nie można oddawać/wymieniać/sprzedawać itd, nawet nikomu passów nie można podawać.

Czekam dalej.

Opublikowano

IP mamy inne, ale mieszkamy w tym samym domu (dwurodzinny taki).

Z tego co właśnie wiem to kont nikomu nie można oddawać/wymieniać/sprzedawać itd, nawet nikomu passów nie można podawać.

Czekam dalej.

Można zmienić właściciela konta ,zapytaj supportu z tego co wiem ,lub zmień IP jak nikomu nie podkablujesz /nie zna nicku i wie ,że nie boostujesz nic Ci nie grozi... Myślisz ,że każde konto tak sprawdzają? Tylko ,gdy ktoś im to zgłosi...

Opublikowano

Według mnie to jest bezpieczne. Rito ma ważniejsze rzeczy na głowie niż sprawdzanie kto jest boostowany. Możesz grać u kolegi przecież...

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Skoro macie osobne IP to przecież możesz grać na jego komputerze(jeżeli macie osobne). A tak to raczej nie ma za to jakiejś kary.

Opublikowano

Skoro macie osobne IP to przecież możesz grać na jego komputerze(jeżeli macie osobne). A tak to raczej nie ma za to jakiejś kary.

Znaczy niezawsze jest możliwość więc... Ale bardziej interesuje mnie to, jaka kara może mnie spotkać jeśli mnie "przyłapią".

Opublikowano

namierzą cie i blokada na ip... co tak sracie się dzieci, to już nie wolno ci grać na innym internecie niż domowym bo zaraz bana dostaniesz? wyboostowałem ponad 50 kont na allegro nikt się na nic nie skarżył.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nie mają w jaki sposób udowodnić Ci, że boostowałeś.

Może po prostu olśniło go jak carrować gry :D

Opublikowano

Nic nie powinno się stać, jeśli tylko nie będziesz chwalił się na chacie, że boostujesz komuś konto ;)

Opublikowano

Jeżeli ktoś Cię zreportuje to prawdopodobnie dostaniesz jakiś tam warning (przynajmniej ja tak miałem ;x).

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...